Foto: F64

Pēc ilgām diskusijām par to, kā tas ietekmēs Okartes skatuves jaunāko skatītāju tikumību, LNT administrācija tomēr izlēmusi nodot atklātībai video, kurā iemūžināts, kā nu un Didzis un Zvaigžņu zagļu Kikī kameru priekšā nodarbojas ar kaislīgu seksu.

Video redzams, kā Kikī un Didzis, ieejot šova dzīvokļa VIP istabiņā, vairs nespēj valdīt pār savām jūtām - Kikī burtiski gāž Didzi no kājām ar kaislīgiem skūpstiem, līdz Didzis iegrūž meiteni gultā. Ātri vien talanti atbrīvojas no liekajiem apģērba gabaliem un zem segas ļaujas kaislīgam seksam.

Par Didža un Kikī panākumiem neviltoti priecājas arī viņu kolēģi. "Johaidī - pirmais seksiņš Okartes skatuves telpās," priecājas Jātnieku Rikardions.

"Super, vismaz kaut kas interesants notiekas," aplaudē viņa kolēģis Jātnieciņš. "Apsveicam, šovs ir izdevies," sajūsmā grupas pārstāve Sabīne. Pārējie talanti izrādīja ļoti lielu interesi par seksa video un izteica vēlmi filmiņu noskatīties, un nu ar Kikī un Didža seksa niansēm ir iespēja iepazīties ikvienam.

Didža un Kikī gultas prieki naktī no piektdienas uz sestdienu ilguši vairākas stundas - no vieniem naktī līdz sešiem rītā. Kolēģi zina stāstīt, ka pāris ar seksu nodarbojies trīs reizes, bet no rīta visapkārt izmētāti prezervatīvi.

Arī pats Didzis neslēpj lepnumu par paveikto, un talanti priecājas, ka Didzim beidzot bija iespēja likt lietā savu dzimumlocekli jeb mazo Didzīti, ko mākslinieks drosmīgi atrādīja skatītājiem jau šovam sākumā.

"Olga Rajecka šonedēļ naktis pavadīs Okartes skatuves gultā, kurā nesen pavadīju lielisku nakti ar burvīgu dāmu, darot brīnišķīgas lietas! Dzīve!" savu prieku pirmdienas vakarā tviterī nespēja valdīt Bordo, komentējot pieredzes bagātās dziedātājas ievākšanos šova telpās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!