Foto: F64

Pēc tam, kad Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova (attēlā) iedibināja festivālu Crimea Music Fest, viņa iemantojusi arī jaunus ienaidniekus, un šoreiz Borisa meita kritusi Jaunā viļņa rīkotāja Igora Krutoja nežēlastībā.

Par to, ka Pugačova vairs nebūs Jaunā viļņa "mūza", Krutojs stāstījis intervijā Ukrainas televīzijas kanālam 1+1. "Jaunajam vilnim mūzas vairs nebūs. Lai viņa kļūst pat seju tam tur... Nu, tam Krimas festivālam. Lai viņa tur ir seja," intervijā teica Krutojs.

Pēc viņa vārdiem, Crimea Music Fest pat nav nekāda Jūrmalas konkursa alternatīva, bet drīzāk gan idejas nozagšana un plaģiāts.

"Jaunais vilnis - tas ir pasākums, kas tiek rīkots par manu personīgo naudu. Bet Krimas festivālam ir cits mērķis - kā iztērēt budžetu. Ar to arī nodarbojās Alla, bet neizdomāja neko citu, kā nokopēt Jaunā viļņa formātu un parādīt to Krimā. Nu, katrs dzīvo pēc paša sirdsapziņas un sapratnes," teica Krutojs.

Jau vēstīts, ka gluži tāpat kā katru gadu arī šogad notika tradicionālā "ņemšanās" ap Jaunā viļņa norises vietu, tomēr galu galā tika nolemts, ka konkurss tomēr notiks Jūrmalā, un Latviju tajā pārstāvēs vokāli instrumentālais ansamblis Framest.

Galerijā: Alla Pugačova pēdējos gados, viesojoties Jaunajā vilnī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!