Foto: DELFI

Šovā Okartes skatuve 2 sevi pieteikusi jauna un ambicioza dziedātāja - Sabīne Prenclava (attēlā) no Liepājas rajona Purmsātiem. Meitene nekautrējas apgalvot, ka ieradusies uzvarēt un gatavojas ienest jaunas vēsmas Latvijas mūzikas dzīvē.

"Gribu parādīt Latvijai, kas es esmu un pēc šova izdot savu albumu. Esmu atnākusi, lai uzvarētu," savas drosmīgās ieceres sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Prenclava.

To, ka tās nav vien tukšas runas, pierāda Sabīnes iepriekšējie sniegumi - 2010. gadā viņa piedalījusies šovā Latvijas Zelta talanti, iekļūstot pusfinālā, bet 2007. gadā tikusi līdz finālam šovā Latvijas talanti, kur startēja arī tādi mūziķi kā Madara Grēgere, Kristīna Zaharova un Emīls Balceris.

"Dziedu jau no trīs gadu vecuma. Mana mamma ir mūzikas skolotāja, brālis sit bungas un spēlē ģitāru, arī tētis saistīts ar mūziku - visi esam muzikāla ģimene. Pirmajos gados dziedāju kopā ar mammu, bet vēlāk jau apguvu dziedāšanu pie pedagoga," stāsta Prenclava.

Viņa raksta arī dziesmu vārdus un cer, ka drīzumā radīs arī savu pirmo melodiju. "Mani iedvesmo Bejonsa un Šakira - viss, ko viņas dara, viņu attieksme. Jā, es būšu Latvijas Bejonsa, jo latvieši ir pārāk ieciklējušies uz saviem saviem šlāgeriem. Laiks ienest mūsu mūzikā ko ārzemniecisku," apņēmības pilna ir jaunā dziedātāja.

Viņa zina, ka tas ir grūts uzdevums, īpaši attiecībā uz vecāko paaudzi - pat viņas omai nepatīk, ja mazmeita dzied angļu valodā, taču Prenclava ir pārliecināta, ka jauniešiem patiks viņas piegājiens. Tā kā šis nav pirmais televīzijas šovs, kurā meitene piedalās, viņa jau gatava sabiedrības pastiprinātai uzmanībai.

"Tas arī ir viens no maniem mērķiem šovā - kļūt populārai. Popularitāte man nav nekas svešs - to iepazinu Zelta Talantu laikā, un nenoliegšu, ka tā ir ļoti patīkama - ir jauki saņemt no citiem uzmundrinājuma vēstules un labus vārdus," spriež Sabīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!