Foto: Mango

Skandalozais latviešu basketbolists Armands Šķēle (attēlā) tikai oktobra nogalē beidzot tika pie jauna līguma un devās spēlēt Itālijas augstākās līgas čempionātā kluba Neapoles Martos sastāvā, Latvijā atstājot savu nepilngadīgo draudzeni Elgitu Magoni.

Basketbolista un aktīvā Rīgas naktsklubu apmeklētāja Šķēles attiecības ar jauno meiteni, kura oktobra beigās atzīmēja savu 17. dzimšanas dienu, šovasar sabiedrībā radīja plašas diskusijas, un daudzi 26 gadus vecajam Šķēlem pārmeta nepilngadīgas meitenes izmantošanu.

Neraugoties uz sev pievērsto mediju uzmanību un sabiedrības nosodījumu, jauniešiem izdevies savas attiecības saglabāt, un Elgita ir pārliecināta, ka mīļotā puiša prombūtne viņu mīlestību neietekmēs.

Sportista jauniņā draudzene sarunā ar izklaides portālu Mango pauž pārliecību, ka viņu attiecībās viss ir kārtībā, un uzskata, ka arī nākotnē, neraugoties uz attālumu, kas šobrīd šķir abus jauniešus, viss būs labi.

"Braukšu ciemos pie viņa uz Itāliju, kad vien varēšu," stāsta Elgita, kura šoruden atsākusi mācības 9. klasē. "Kamēr man ir skola, neko vairāk domāt nevaram," atzīst meitene.

Fotogalerijā: Basketbolista Armanda Šķēles draudzene Elgita Magone šoruden mīļoto puisi aktīvi atbalsta Rīgā notikušajās Eiropas čempionāta basketbolā pārbaudes spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!