Foto: F64

Pirms neilga laika no šova Dejo ar zvaigzni 3 tika atlaista ilggadējā TV3 šovu režisore Dita Torstere un viņas vietā sāka darboties Gunita Groša, tomēr Gunita darbu šovā paguva vien iepazīt divos raidījumos, jo aizvadītajā svētdienā TV3 nāca klajā ar paziņojumu, ka šovs var pastāvēt arī bez režisores.

Lai arī šova piektajā raidījumā tā aizkulisēs aktīvi darbojās radio Star FM rīta raidījuma Zoopasta režisors Kārlis Anitens (attēlā) un Latvijas bulvārprese vēsta, ka Dejo ar zvaigzni 3 režisora pienākumi nu uzticēti Anitenam, tā nav tiesa.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Anitens stāsta, ka viņš nebūt nav kļuvis par Dejo ar zvaigzni jauno režisoru, bet gan tāpat kā iepriekš ir šova scenārija autors. "Es jau kopš pirmā deju šova raidījuma rakstu scenārijus visam, kas te notiek," atklāj Kārlis, kurš scenārijus rakstījis arī LNT raidījumiem Mūzikas video un SEB Muzikālā banka. "Lielākoties nodarbojos ar dramaturģijas lietām un teātri," viņš skaidro.

Runājot par scenārija izveidi, Anitens stāsta, ka ta ir smags un grūts darbs. "Mēs sākam strādāt jau pirmdienā. Satiekamies ar Janu Duļevsku un Juri Šteinbergu un apmaināmies idejām par nākamo šovu, otrdien tiekos ar šova producentiem, kuriem prezentējam, kā izskatīsies nākamais šova raidījums, trešdien rakstu scenāriju un ceturtdienas vakarā to nododu. Piektdien mums ir tehniskā sapulce, sestdienas vakarā precizējam pulksteņus, svētdienas rītā jau sākam mēģināt," scenārija veidošanas nianses atklāj Kārlis, kuram jāuzraksta scenārijs šova tiešraidei, kas ilgst trīs stundas.

Anitens piebilst, ka, veidojot scenāriju, nedrīkst improvizēt, jo ir jāiekļaujas šova tiešreidei atvēlētajā laikā. "Rakstot scenāriju, ir svarīgi domāt par šova vadītājiem, lai viņiem ir ērti un skatītājiem liktos, ka vispār nekas nav uzrakstīts," stāsta Anitens.

Arī turpmākajos šova raidījumos Kārlis darbosies aizkulisēs un palīdzēs šova dalībniekiem iekļauties tiešraidē, tomēr joprojām nevis kā režisors, bet gan kā scenārija autors.

Savukārt šova vadītāja Jana Duļevska sarunā ar Mango priecājas, ka Kārļa rakstītais scenārijs top kopā ar šova vadītājiem. "Skatītājiem nav jāredz, ka es runāju kāda cita cilvēka uzrakstītu tekstu. Tāpēc esmu tik laimīga, ka Kārlis ir šajā šovā pēc visa tā, ko esam piedzīvojuši, mainoties režisoriem," stāsta Jana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!