Globālās ekonomiskās krīzes laikā nevienam nav viegli atrast stabilu darbu, pat cilvēkam ar pašu garāko locekli pasaulē. Amerikānis Džona Falkons (Jonah Falcon) var lepoties ar rekordlielu locekli, tomēr veiksmīgu karjeru viņam tas nav atnesis. Iemesls ir pavisam vienkāršs: viņš sapņo par aktiera karjeru, bet kategoriski atsakās filmēties pornogrāfiskās filmās.

Džonam oficiāli pieder garākā jebkad nofilmētā locekļa rekords (bez ķirurģiskas vai ķīmiskas tā izmēra ietekmēšanas). Tā garums miera stāvoklī ir 24 centimetri, bet ereģētā stāvoklī tas sasniedz pilnus 34 centimetrus. Šis dabas fenomens pirmoreiz tika iemūžināts kompānijas HBO 1999. gadā uzņemtajā dokumentālajā filmā Private Dicks: Men Exposed, kurā virkne vīriešu visdažādākajos vecumos atklāti stāsta par saviem peņiem.

Diemžēl kopš tā laika Džonas centieni kļūt par nopietnu aktieri nav vainagojušies ar panākumiem, un viņš var lepoties vienīgi ar nenozīmīgām epizodiskām lomiņām dažās filmās un seriālos (Džona pat pazibējis "oskarotajā" filmā Brīnišķīgais prāts, tomēr viņa vārds nav pieminēts pat titros). Šobrīd Džonas finansiālā situācija ir tik slikta, ka viņš ir pārcēlies atpakaļ pie mātes - līdz brīdim, kad atkal pats spēs sevi nodrošināt.

Lai gan ar šādu ķermeņa komplektāciju spoža karjera erotisko filmu žanrā būtu garantēta, Džona tomēr ir stingri nolēmis šajā biznesā neiesaistīties, jo tas automātiski pārvilktu svītru viņa darbībai nopietnos projektos.

Pretēji populārajam uzskatam, ka ikviens vīrietis vēlētos sev pēc iespējas garāku locekli, ikdienā tas tomēr sagādā neērtības. Piemēram, pastaiga šortos Džonam pievērš ne mazums ziņkārīgo skatienu, bet koplietošanas dušās viņš regulāri kļūst par pikantu jociņu upuri. Arī internetā nav miera no rekordista apbrīnotājiem - tūkstošiem nepazīstamu cilvēku viņu cenšas "piedraugot" dažādos sociālajos tīklos, jo atpazīst nevis kā aktieri, bet kā cilvēku ar pasaulē lielāko peni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!