Foto: Mango

Jaunā dziedātāja Natālija Tumševica (attēlā) uz vokālistu konkursa Jaunais vilnis atlasi bija ieradusies bruņota ar diviem talismaniem, jo meitene uzskata, ka tie palīdz labi uzstāties un mazina stresu.

"Man ir divi talismani - krustiņš un piekariņš. Tie man dod spēku, mazina stresu un palīdz uzstāties tik labi, cik vien spēju. Izlikt visu sevi uz skatuves un gūt prieku no tā. Tieši tam arī ir domāti talismani - lai nav kauns par sevi un lai izdodas priekšnesums," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Natālija.

Dziedātāja uzsver, ka no krustiņa nekad nešķiras - ja tomēr gadās aizmirst no rīta to uzkārt kaklā, ir sajūta, ka kaut kas trūkst, bet tas rada diskomforta sajūtu.

Pie otra talismana dziedātāja tikusi šova Фабрика звезд laikā, kad pie tā dalībniekiem viesojies Filips Kirkorovs. Dziedātājs atnesis sev līdzi talismanus, izkārtojis tos tā, lai redzamas tikai ķēdītes, un licis katram vienu izvēlēties. Teicis, ka talismaniem ir sava nozīme un ka izvēloties ir būtiski klausīt sirdsbalsij un paņemt īsto.

"Par manu talismanu viņš teica, ka izvēlējos dziedātājam labāko talismanu. Ka fotoaparātiņš nozīmē to, ka mani mīlēs preses pārstāvji; gramofons - ka saņemšu daudz muzikālas balvas; televizoriņš - ka patikšu cilvēkiem un viņi mani mīlēs," talismana nozīmi skaidro Natālija.

Meitene uzskata, ka par talismanu var kļūt jebkas - viss slēpjas apstāklī, vai tu tici tam, ka konkrētā lieta tev palīdz un dod spēku. "Ja tici, pat parasta sērkociņu kastīte var nest laimi un gandarījumu, jo viss noslēpums slēpjas ticībā," talismanu noslēpumā dalās Natālija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!