Foto: Mango

Pirms divām nedēļām TV3 šovu Dejo ar zvaigzni 3 bija jāpamet dziedātājai Ellai jeb Elīnai Fūrmanei un viņas partnerim Rihardam Mailītim (abi attēlā), bet neilgi pēc izbalsošanas tapa zināms, ka Ella nepiedalīsies 28. marta raidījumā, kad par iespēju atgriezties šovā cīnīsies visi izbalsotie pāri.

Aizvadītās nedēļas nogalē dziedātāju Ellu pārstāvošā ierakstu kompānija Mikrofona ieraksti informēja, ka no 22. marta līdz 6. aprīlim Ella dosies uz Maiami, kur viņa aicināta piedalītos ikgadējā Winter Music konferencē.

Uz šo ziņu nekavējoties reaģēja vairāki pašmāju mediji, neuzzinot TV3 viedokli un tādējādi izsakot pieļāvumu, ka dziedātājai par atteikšanos piedalīties šova septītajā raidījumā un līguma laušanu Dejo ar zvaigzni 3 veidotāji uzliks sodu.

Šajā sakarā izklaides portāls Mango sazinājās ar TV3 sabiedrisko attiecību pārstāvi Martu Zandersoni, kura šādas runas noliedza un atklāja, ka šobrīd šova veidotāji negrasās Ellai un viņas deju partnerim Mailītim piemērot sodu par atteikšanos piedalīties raidījumā. "Tās ir baumas, un pagaidām nekas tāds nav dzirdēts," lakoniski komentēja Zandersone.

Tikmēr pati Ella sarunā ar portālu Skatiens.lv atzinusi, ka, neraugoties uz negatīvajām emocijām, ko radījusi šova žūrijas negatīvie komentāri, viņa dalību šovā vērtē kā ieguvumu savai turpmākajai karjerai un dzīvei.

"Man liekas, ka cilvēks ir viena fantastiska būtne un var visu. Arī to, ko viņš domā, ka nevar. Viņš var iemācīties visu. Esmu ļoti priecīga, ka piedalījos šajā šovā, jo esmu daudz ieguvusi savai turpmākajai karjerai. Arī žūrijas skarbais vērtējums man noderēs, jo nav tur daudz ko sacerēties - visa dzīve ir tāda no augšas un lejā," pēc kaislību norimšanas savu dalību šovā vērtē Ella, kura, pateicoties šovam, esot arī "apzinājusies savu ķermeni".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!