Foto: Mango

Kārtējais Latvijā populārais cilvēks kritis par upuri viltvāržiem internetā. Šoreiz tas ir modes mākslinieks Dāvids (attēlā), kura dati un fotogrāfijas izmantotas, lai izveidotu profilu portālā seksam.lv, uzdodot mākslinieku par vīrieti, kas meklē biseksuālu puisi.

Sludinājumu, ar kura palīdzību kāds Markovku pāris meklē biseksuālu puisi grupveida seksam, portālā seksam.lv pamanīja kāds acīgs Mango lasītājs Jānis. Pamanījis, ka Markovku pāra sludinājumā uzrādītā informācija pat ļoti sakrīt ar modes mākslinieka Dāvida personas datiem, Jānis nekavējās par savu atklājumu informēt arī savu iecienīto portālu.

"Šodien uzgāju kaut ko interesantu - slavenais latviešu modes mākslinieks Dāvids kopā ar sievu meklē biseksuālu puisi interneta portālā seksam.lv . Pārāk daudz pierādījumu, lai būtu tikai sakritības.

Sludinājuma autors aicina "uz pirti aiz Jelgavas" -  Dāvidam ir īpašums Jelgavas novadā aiz Ūziņiem Tomi, kurā ir pirts. Sludinājumā sakrīt vecumi un Dāvida dzimšanas diena. Bet, ja paskatieties cītīgāk bildē, varat redzēt, ka no loga atspoguļojas ainava, kādu var redzēt Dāvida mājās, kuru fotogrāfijas ir ievietotas draugiem.lv," sakarības vēstulē portālam Mango apraksta acīgais lasītājs.

Pats Dāvids, uzzinot par Markovku pāra profilu seksa meklētāju portālā, ir visai uzjautrināts. "Ak, kungs! Skaidrs, ka kāds atkal paņēmis privātās bildes no mana profila portālā draugiem.lv. Ar mani tas atgadās ne pirmo reizi, tāpēc pat vairs neesmu pārsteigts.

Juris Millers savulaik šādā veidā tika pie mana kailfoto - izkopējot bildes no manām privātajām galerijām," sarunā ar portālu Mango par amizanto pārsteigumu jaunā gada sākumā smejas Dāvids.

Šoreiz tas neesot viņš, kuru Mango lasītājs sazīmējis seksa sludinājumu portālā, lai gan vispār Dāvids seksa partneru meklētājus internetā nenosoda.

"Ja arī es meklētu seksu caur šādiem portāliem, es to nekomentētu," viltīgi nosaka Dāvids.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!