Foto: Publicitātes foto

53 gadus vecais prestižās Mančestras Metropolitan universitātes profesors Džons Haiets (Hyatt) pārsteidzis sabiedrību, nodemonstrējot fotogrāfijas, kurās iemūžinātas miniatūras lidojošas būtnes.

Profesors apgalvo, ka šīs būtnes ir neliela izmēra fejas, kuras viņam izdevies iemūžināt Rosendeilas ielejā Lankašīras grāfistē. Viņš tās nofotografējis pirms diviem gadiem, bet tikai tagad esot uzdrīkstējies parādīt plašākai publikai.

Universitātes pasniedzējs, kurš savu brīvo laiku velta pētījumiem un inovācijām mākslas un dizaina jomā, uzsver, ka viņa fotogrāfijas ir autentiskas, un noliedz aizdomas par PhotoShop programmas izmantošanu.

Bijušais pankroka grupas Three Johns dalībnieks Haiets atzīst, ka visi cilvēki, kam viņš fotogrāfijas rādījis, nespēj rast racionālu skaidrojumu un galu galā nonāk pie secinājuma - tā vienkārši nevar būt!

"Manas fotogrāfijas cilvēkus patiešām šokē. Tas ir tāpēc, ka redzētais nekādi neiederas viņu pasaules uztverē. Bet es uzskatu, ka tas ir savdabīgs vēstījums mums visiem, lai mēs viņām tuvotos ar atvērtu sirdi.

Tā ir viena no situācijām, kad jums ir jānotic savām acīm. Zināt, daudzi cilvēki, kas redzējuši šīs fotogrāfijas, atzina, ka viņu dzīvē tās ienesušas nedaudz maģijas, kuras tik ļoti trūkst ikdienas rutīnā," izdevumam "Manchester Evening News" skaidrojis profesors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!