Brazīlijas pilsētā Sangonsalu de Kampušā, kas atrodas Bahijas štatā valsts austrumos pie Atlantijas okeāna, klīst kāda radība ar vilka galvu, un viņa dēļ vietējās varas iestādes pat ieviesušas komandantstundu.

Vietējie iedzīvotāji uzskata, ka tas ir vilkatis, un, lai gan pagaidām neviens no viņa nav cietis, cilvēki pret radību izturas ar ārkārtīgu piesardzību.

Kā vēsta vietējie mediji, pirmais par vilkati policijai paziņojis kāds vīrietis vārdā Pingo. Viņš stāstījis, ka briesmonis viņam gribējis uzbrukt, bet vīrietim izdevies aizbēgt, iemūkot kādā mazā šķērsieliņā.

Policisti, protams, Pingo nenoticēja un viņu izsmēja, taču drīz vien par līdzīgiem incidentiem tika ziņots vairākkārt, bet kāda veikala īpašniekam briesmoni pat izdevās nofilmēt ar video novērošanas kameru.

"YouTube" video krātuvē ievietotajos kadros var redzēt milzīgu pērtiķim līdzīgu zvēru ar vilka galvu, kas te uz divām, te četrām kājām pārvietojas pa satumsušo pilsētu.

Lai gan pagaidām no vilkača neviens nav cietis, Sangonsalu policija izsludinājusi komandantstundu un nevienam cilvēkam neiesaka uz ielas iziet pēc pulksten deviņiem vakarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!