Par jaunāko mūsu pestītāja Jēzus Kristus sejas parādīšanos neparastās vietās ziņojis kāds Bīvilas pilsētiņas iedzīvotājs no Teksasas, ASV, kurš to saskatījis uz attēlā redzamā tortiljas gabaliņa. Šobrīd Ernesto Garsa pusapēsto brokastu tortiljas gabaliņu rūpīgi ietinis folijā un glabā ledusskapī.

Astoņdesmit gadus vecais Garsa zīmīgajā rītā bija iegriezies Pieaugušo dienas centra kafetērijā, kur visas tortiljas darina ar rokām, lai pasūtītu ierasto tako ar šķiņķi un olu.

Paskatījies apkārt, vecais vīrs sajutis, ka uz viņu kāds skatās. "Es uz to lūkojos kādas piecas minūtes," Garsa pastāstīja vietējiem plašsaziņas līdzekļiem.

Nespējot noticēt savām acīm, vīrietis pajautāja kādai netālu sēdošai paziņai, ko atgādina uz tortiljas gabaliņa redzamā seja. Sieviete pielēca kājās un iesaucās: "Jēzus!"

Jau drīzumā par tortiljas gabaliņā redzamo seju zināja visi dienas centra apmeklētāji. "Es to uzskatu par svētību, jo tā ir unikāla," sacīja veco ļaužu dienas centra direktore Endžija Rodrigesa, piebilstot, ka kopš Jēzus sejas atklāšanas tālrunis centrā La Amistad zvana nepārtraukti - visi vietējie mediji vēlas iegūt informāciju par "brīnumu".

Arī pati Rodrigesa jūtoties aizkustināta, jo tieši iepriekšējās dienās lūgusi dievam dot kādu zīmi. Viņasprāt, seja uz brokastu tortiljas ir tieši šāda zīme. "Es ticu, ka dieva tā kunga ceļi ir neizdibināmi," atzina Rodrigesa.

La Amistad Pieaugušo dienas centra sauklis Kalpot cilvēcei, lai godinātu dievu atbilstoši papildina šo izteikumu, bet Garsa atklājis, ka plāno saglabāt savu Jēzus attēlu tik ilgi, cik vien iespējams, jo tā tomēr ir dieva svētība.

Savukārt kāds Ņūmeksikas iedzīvotājs pirms pāris mēnešiem tāpat kļuvis par kārtējo mūsu pestītāja parādīšanās liecinieku – arī viņš dievišķo seju bija redzējis uz tortiljas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!