Foto: Vida Press
Stāsti par cilvēkiem, kurus nolaupījuši citplanētieši un pakļāvuši medicīniskiem eksperimentiem, nav nekāds jaunums, bet ir sievietes, kuras tic – svešo planētu iemītnieki izmantojuši viņu DNS, lai radītu pēcnācējus.

Aģentūra Rex Features atklāj divu amerikāņu stāstus - bijusī mārketinga vadītāja Bridžeta Nilsona un video spēļu dizainere Aluna Verse (attēlā) tic, ka viņas ir starp tām sievietēm, kas likušās pietiekami iekārojamas viesiem no tālām planētām.

Viņas gan nav vienīgās - pastāv organizācija Hybrid Baby Community. Tajā sev līdzīgās atradušas tās cilvēces pārstāves, kuras, pēc pašu domām, ir citplanētiešu bērnu mātes. Viņas ir pārliecinātas, ka pasaulē ir tūkstošiem sieviešu, kuras piemeklējis līdzīgs liktenis, bet kuras par to pat nenojauš.

27 gadus vecā Bridžeta pastāstījusi, ka sekss ar citplanētiešiem esot labākais, kādu viņa jebkad piedzīvojusi - mežonīgs un absolūti brīvs -, un tas noticis ne reizi vien. Arizonā dzīvojošā sieviete ir māte vismaz desmit citplanētiešu bērniem - četriem zēniem un sešām meitenēm.

Tiesa, kā liecina sieviešu stāsti, viņas pašas mazuļus neiznēsā - citplanētieši savāc viņu apaugļotās olšūnas, lai jau savos kosmosa kuģos radītu jaunu un labāku rasi, un vēlāk bērni aug kopā ar saviem tēviem.

23 gadus vecā Aluna no Losandželosas pagaidām ir tikai trīs citplanētiešu bērnu māte.

"Es biju klasē kopā ar citiem cilvēkiem. Pēkšņi man blakus bija zaļš ķirzakai līdzīgs radījums, un viņa klātbūtne mani uzbudināja. Mēs mīlējāmies visu acu priekšā," par savu neticamo veiksmi stāstījusi meitene, kurai īslaicīgās attiecības ar tālo viesi arī bijusi labākā seksuālā pieredze mūžā.

Citplanētiešu bērnu mātes - sievietes vecumā no 19 līdz pat 60 gadiem - savas atvases nevar satikt, tomēr viņas jūtas saistītas ar pēcnācējiem, tāpēc spēj iedomāties, kā bērni izskatās, un arī uzzīmēt viņus. Nākotnē šīs sievietes cer veidot pašas savu komūnu, kur tad viņu bērni bez bažām varētu apciemot savas mātes - tas notiktu kādā no svešām acīm paslēptā un drošā vietā.

Tām, kuras tic, ka varētu būt citplanētiešu bērnu mātes, Bridžeta dod padomu: "Ir vairākas zīmes, kas varētu liecināt par tikšanos ar viesiem no citām planētām - sapņi par dakteru kabinetiem vai mācību telpām, neizskaidrojami laika zudumi vai viltus grūtniecības. Tas varētu nozīmēt, ka jums ir hibrīdbērns."

Ne visas sievietes, kas pieredzējušas tikšanos ar citplanētiešiem un kļuvušas par viņu bērnu mātēm, ar piedzīvoto gatavas dalīties - viņas zina, ka draugi un ģimenes locekļi pēc šiem stāstiem mēdz novērsties vai mudina meklēt psiholoģisku palīdzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!