Divas sievietes no Sandjego piepilsētas bijušas spiestas vērsties policijā, jo viņu pašu mājas kaķis pēkšņi bija kļuvis tik agresīvs, ka sievietēm nācās iebarikādēties guļamistabā.

Kā vēsta ārvalstu mediji, sieviete un viņas pieaugusī meita piezvanīja policijai un paziņoja dispečeram, ka iesprūdušas guļamistabā - viņu kaķis Kapijs vienkārši neļauj no tās iznākt.

Policisti atbildējuši, ka ar šādiem jautājumiem nodarbojas dzīvnieku kontrole, tomēr, tā kā tobrīd nebija citu steidzamu izsaukumu un policisti atradās tuvumā, tika nolemts nelaimīgajām sievietēm palīdzēt.

Noskaidrojās sekojošais: ap četriem no rīta viena no sievietēm nolēmusi aiziet uz tualeti, taču Kapijs viņai nav ļāvis to darīt - kaķis negaidīti uzbrucis sievietei un ar nagiem saplosījis viņas naktskreklu. Pēc tam viņš sievietes burtiski saņēmis gūstā.

Ieradušies policisti neielaidās nekādās ceremonijās un ātri vien tika galā ar pūkaino teroristu.

Kaimiņiene Karena Jargera reportieriem pastāstījusi, ka dzīvnieks daudzus gadus bijis ģimenes mīlulis, lai gan vienmēr bijis ļoti neprognozējams. "Viņš ir īsta niknuma bumba," komentēja kaimiņiene.

ASV mediji vēsta, ka šis ir pirmais incidents, kad cilvēkiem nācies saukt policiju, lai izvairītos no nokļūšanas kaķa nagos, bet sievietes šobrīd domājot par Kapija iemidzināšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!