Foto: AFP/Scanpix
Holivudas aktrise Alīsija Silverstone (attēlā) pārsteigusi interneta video skatītājus, ievietojot savā vietnē klipiņu, kurā redzams, kā viņa vispirms sakošļā ēdienu un tad no mutes mutē ar to baro savu 11 mēnešus veco dēlu.

Video redzams, kā aktrise vispirms paņem karoti ēdiena, sakošļā to un ar pavērtu muti sniedz to savam dēlam Beāram Blū (Bear Blue).

"Tikko biju paēdusi garšīgas brokastis, kas sastāvēja no miso zupas, lapu kāpostiem un redīsiem ar linsēklu eļļu, kā arī jūraszālēs ietītas rīsu uzkodas. Ņam! Es iedevu Beāram uzkodas un mazus dārzeņu gabaliņus no zupas (…) no savas mutes viņa mutē," Silverstone rakstīja savā blogā The Kind Life.

Aktrise atzina, ka mazulis rāpo pāri visai isabai, lai  "burtiski uzbruktu manai mutei, kad es ēdu. Šis video uzņemts pirms mēneša vai diviem, kad viņš to tikai sāka darīt. Tagad viņš pats satver manu muti, lai tiktu pie ēdiena!"
 
Nav zināms, vai, publicējot šo video, 35 gadus vecā aktrise apzinājās, cik neviennozīmīgu reakciju tas radīs. Daudzi vietnes YouTube apmeklētāji šādu rīcību atzinuši par nepieņamamu, savukārt citi viņu uzslavē par drosmi darīt, kā pati uzskata par pareizu.

Silverstone vislabāk pazīstama ar lomām filmās Traģiskā apmātība (The Crush), Bez variantiem (Clueless) un Betmens un Robins (Batman & Robin), piedalīšanos Aerosmith dziesmas Crazy klipā un citur.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!