Foto: AP/Scanpix
Kāds amerikāņu mācītājs Maikls V. Viljamss ierosinājis pieņemt jaunu ASV konstitūcijas labojumu, saskaņā ar kuru visi homoseksuāļi tiktu nosūtīti uz labošanas darbu katorgu, kurā pavadītu desmit gadus.

vēsta resurss The Raw Story, savus uzskatus mācītājs, kurš balstās uz konservatīvu kristīgo ideoloģiju, paudis gan bloga ierakstos, gan arī sprediķos savai draudzei.

Mācītājs izveidojis arī video sižetu ar pārdomām par šo tēmu, un tajā viņš apgalvo, ka pēdējo piecdesmit gadu laikā kristieši daudz iecietīgāk sākuši izturēties pret gejiem un lesbietēm.

"Ja agrāk homoseksuālisms visās valstīs tika saukts par sodomiju un klasificēts kā kriminālnoziegums, tad tagad to ir dekriminalizējuši un atļāvuši publiski demonstrēt. Kamēr kristieši pret gejiem kļūst aizvien tolerantāki, geji pret kristiešiem vairs nejūt nekādu iecietību," teikts mācītāja paziņojumā.

Pēc mācītāja vārdiem, ticīgajiem ir jāapvienojas un jāiniciē šis konstitūcijas labojums, lai Amerika kļūtu par valsti ar judeokristīgu ētiku un tradicionālām morāles vērtībām.

"Ir pienācis laiks, kad kristietībai vajadzētu sekot Dievam un viņa vārdam, aizliedzot homoseksuālismu, vēlreiz pasludinot to par kriminālu rīcību. Un vienīgais veids, kā to panākt, ir labojums konstitūcijā," sludina mācītājs.

Viljamss uzskata, ka vislabākais sods, kā ASV teritorijā izskaust homoseksualitāti, ir desmit gadi katorgā.

"Balsojiet tikai par tiem, kas apsolīs pieņemt šo labojumu! Šobrīd notiek cīņa par izdzīvošanu, bet uzvarēt varēs tikai viena puse. Pacentīsimies, lai tā būtu mūsu puse," aģitē mācītājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!