Foto: Privātais arhīvs

Britu tabloīds The Daily Mail publicējis rakstu par kādu zvejnieku no Jakutijas, kuram no uzbrūkoša lāča izdevies atgaiņāties, kad no viņa mobilā tālruņa atskanējusi tīņu elka Džastina Bībera dziesmas Baby melodija.

Kā uzsver raksta autors, Igors Vorožbicins (attēlā) tika pamatīgi sakropļots, taču brīdī, kad atskanēja viņa telefons (kā zvana melodiju Igora mazmeitiņa bija "ielādējusi" dziesmu Baby), lācis pārbijies un aizbēdzis.

"Tagad ir oficiāls apstiprinājums tam, ka Džastina Bībera mūzika ir nepanesama," paziņo raksta autors, izmantojot vārdu spēli: vārda "unbearable" (nepanesams) sakne "bear" nozīmē arī lācis.

The Daily Mail raksts publicēts 4. augustā, taču dažas dienas vēlāk, sniedzot interviju izdevumam Якутск вечерний, pats Igors šo informāciju noliedzis.

Zvejnieks neslēpj, ka viņam patiešām uzbrucis nikns lācis, tomēr dzīvnieks meties bēgt nevis pēc Bībera dziesmas izdzirdēšanas, bet gan brīdī, kad Igora telefons "ierunājies".

"Var nospiest vienu podziņu, un aparāts pateiks, cik ir pulkstenis. Kad lācis sāka mani grauzt, viņš ar zobiem ieķērās man krūtīs un iekodās tieši tajā podziņā. Atceros, kā aparāts teica: astoņi un četrdesmit," precizējis Igors.

Cietušais uzsvēris, ka joprojām izmanto tik vecu Nokia tālruni, kurā nemaz nav iespējams "ielādēt" kādas zvana melodijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!