Foto: imgur.com
Interneta jokdari izmanto katru iespēju pasmieties par cilvēkiem. Turklāt nereti ļaudis paši uzprasās kļūt par tīmekļa huligānu upuriem. Tā, piemēram, kāda "Imgur" lietotāja publiski palūgusi uzlabot romantisku kadru, kurā viņa iemūžināta kopā ar savu draudzeni.

"Imgur" lietotāja Atova pirms kāda laika publicējusi momentuzņēmumu, kurā viņa un mīļotā meitene iemūžinātas apskāvušās.

Sieviete vēstījusi, ka viņai gribētos, lai kāds bilžu apstrādes programmas "Photoshop" lietpratējs uzlabo vidi – viņai pa prātam neesot fakts, ka abas iemūžinātas uz saulē izdegušas zāles fona.

Meitene lūgusi, lai kāds fonu padara romantiskāku – dzelteno zāli aizstāj ar pludmales skatu vai kaut ko citu tikpat iedvesmojošu un skaistu. Interneta huligāniem divreiz nebija jāprasa, un tie sākuši sacensties, kurš izdomās asprātīgāku risinājumu.

Tapusi virkne uzjautrinošu un asprātīgu variāciju par tēmu. Tā, piemēram, kāds jokdaris pārīti iemontējis gleznainā pludmalē ar kakājošu suni fonā.

Savukārt kāds cits abas meitenes no saulē izdeguša zāliena pārcēlis uz nūdistu pludmali. Vēl kāds pārīti aizsūtījis kosmosā.

Interneta jokdaru interese bijusi tik liela, ka oriģinālās bildes publicētāja nesen pateikusies ļaudīm par negaidīti lielo atsaucību un pavēstījusi, ka dažas versijas viņai likušās īpaši uzjautrinošas un asprātīgas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!