Foto: Instagram.com/rich.kids.of.turkey/

Foto blogu vietne Instagram kļuvusi par vietu, kur demonstrēt savus lielākos sasniegumus un pazīmēties ar dižmanīgu dzīvesveidu, un arī Turcijas bagātnieki ir naski uz izrādīšanos. Šīs zemes varenajiem tapis unikāls blogs, kurā vienuviet apkopoti paši krāšņākie un izteiksmīgākie turku momentuzņēmumi.

Milzīgu sabiedrības, mediju un interneta lietotāju ievērību izpelnījies foto blogs Rich Families of Turkey. Tam ir vairāk nekā 107 tūkstoši sekotāju, un vietnē jau publicētas gandrīz 600 bildītes. Visus momentuzņēmumus vieno glamūrs, luksuss, spozme un apskaužama ārišķība.

Kā vēsta foto bloga aprakstā sniegtā informācija, šeit vienuviet apkopotas bildes, kuras turīgi un ietekmīgi turku ļaudis publicējuši Instagramā, izmantojot mirkļbirku #RichKidsOfTurkey. Attēlu apjoms apliecina, ka šīs zemes iedzīvotājiem ļoti patīk izrādīties ar savu grezno un spožo dzīvesveidu.

Dārgi auto, smalki ceļojumi, zvaigžņotas ballītes, zīmolu drēbītes - tie ir neiztrūkstoši elementi turīgo turku ikdienā. Savukārt tiem, kam pagaidām nav izdevies saraust bagātību, atliek vien aplūkot foto blogu un iedvesmoties. Blogs apskatāms šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!