Foto: Publicitātes foto
Mēdz uzskatīt, ka seksīgs vīrietis ir tāds, kurš prot betonēt grīdu, pielikt rīģipsi un balsināt griestus, taču foto, kas pēdējā laikā tīmeklī kļūst arvien populārāki, apliecina, ka pasaule ir sajūsmā par puišiem, kuri dzer vīnu, malko kafiju un lasa grāmatas.

Vietnē Instagram izveidoti tematiski foto blogi, kuros tiek apkopotas bildītes ar seksīgiem un ļoti pievilcīgiem vīriešiem, kas veic iepriekš minētās darbības. Īsā laikā jaunais novirziens iemantojis milzīgu popularitāti un sajūsminājis ļaudis visā pasaulē.

Īpaši lielu ievērību izpelnījies blogs Hot Dudes Reading, kurā atrodamas vairāk nekā simts bildītes ar ļoti seksīgiem vīriešiem, kas lasa grāmatas. Vēl jo aizraujošāku šo foto apskatīšanu dara fakts, ka lielākā daļa puišu iemūžināti, pašiem to nezinot.

Kā izrādās, pievilcīgi vīrieši arī tik ikdienišķu notikumu kā kafijas dzeršanu spēj pacelt jaunā līmenī. Protams, tikai ar tādu noteikumu, ka kofeīnu saturošās dziras malkotājs ir neizmērojami seksīgs un apveltīts ar atlētisku figūru. Visi skaistuļi vienuviet apkopoti Instagram blogā Men & Coffee.

Savukārt visi tie, kas līdz šim uzskatīja, ka īsts vecis dzer aliņu, ir kļūdījušies. Kā apliecina lielā popularitāte, ko izpelnījies blogs Men & Wine, patiesībā sievietes un gejus sajūsmina seksīgi puiši, kas apreibinās ar vīnu. Turklāt, ja tas tiek darīts vienās apakšbiksēs, vispārēja ļaužu sajūsma ir garantēta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!