Foto: Privātais arhīvs
Par kārtējo interneta zvaigzni kļuvusi kāda seksīga amerikāniete, kuras tvirtā un trenētā pēcpuse virtuālajā vidē bauda milzīgu mīlestību un slavu.

Šī stāsta vaininiece ir 20 gadus vecā Džena Seltera (attēlā) - Ņujorkā dzīvojoša sieviete, kura aizrāvusies ar fiziskajām aktivitātēm un jogu. Meitene regulāri apmeklē sporta zāli, lai savu ķermeni uzturētu perfektā formā, un īpašu vērību viņa pievērš dibena muskuļu trenēšanai.

Seksīgā vingrotāja savas fiziskās aktivitātes labprāt iemūžina arī ar viedtālruņa palīdzību. Vēlāk viņa bildes publicē savā Instagram foto blogā, kuram "piesekojuši" gandrīz divi miljoni cilvēku, un katra bilde tiek "nolaikota" aptuveni 80 tūkstošus reižu.

Džena kļuvusi par īstu slavenību, taču vislielāko cilvēku sajūsmu izdevies izpelnīties tieši viņas apaļajam un perfektajam dupsītim, kurš arī visbiežāk ir centrālais un galvenais elements Selteras publicētajās bildēs.

Pati Džena godīgi atzinusi - viņa apzināti bildēs uzsvaru liek uz savu pēcpusi, jo pašai Selterai šķiet, ka cilvēki nemaz nevēlas redzēt viņas seju. Visiem interesē tieši dibens, kurš izceļas ar neredzēti apaļu formu.

Sieviete ar sava Instagram konta palīdzību vēlas iedvesmot cilvēkus un pievērst viņus sportam. Savukārt to, ka viņas dupsis ir tik "maģisks", Džena atklājusi nejauši - pievēršoties fiziskajām aktivitātēm, Setlera pamanījusi, ka viņas pēcpuse strauji kļūst lielāka.

Tiesa, milzīgajai popularitātei ir arī savi mīnusi - Džena vairs nevar normāli apmeklēt publiskās sporta zāles, jo cilvēki viņai pievērš pārāk lielu uzmanību. Kā viņa pastāstījusi ārzemju medijiem, nav patīkami vingrot, kad kāds tevi visu laiku vēro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!