Foto: Vida Press
Par populārāko bēbi Lielbritānijā un arī citviet šobrīd kļuvusi prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Katrīnas meitiņa, princese Kembridžas Šarlote, un, protams, ne viens vien karaliskās ģimenes fans ir aizdomājies, kā mazulīte nākusi pasaulē.

Šeit palīdzīgu roku sniedz britu fotogrāfe Alisona Džeksone (ar viņas darbiem plašāk var iepazīties mākslinieces mājaslapā), kura jau vairākus gadus veido fotogrāfiju sērijas ar karaliskās ģimenes līdziniekiem, liekot izspēlēt viņiem dažādas sadzīviskas ainiņas.

Nesen viņa publiskojusi fotogrāfiju, kurā iemūžināta aina no karaliskajām dzemdībām, kā arī piedāvājusi savu vīziju par to, kā verēja izskatīties Šarlotes vecvecmāmiņas karalienes Elizabetes II pirmā vizīte pie mazās princeses.

Jau vēstīts, ka mazā Šarlote pasaulē nāca 2. maijā. Drīz pēc dzemdībām Krievijas medijos un arī citviet pārādījās sazvērestības teoriju cienītāju aizdomas, ka Keita, īsi pēc mazulītes piedzimšanas pozējot kopā ar mazuli un vīru, izskatījusies tik labi, ka ir neticami, ka viņa tikko dzemdējusi bērnu.

Tika izvirzīta gan versija, ka bērns pasaulē nācis agrāk par publiski zināmo datumu, bet daži apgalvoja, ka mazuli vispār nav dzemdējusi Keita un viņas grūtniecība bijusi iestudēta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!