No lasītāja Jāņa izklaides portāla Mango ļoti operatīvi saņēma aprakstu un fotogrāfijas no autoavārijas vietas, kas piektdien plkst. 16:09 notika Kalpaka bulvāra un Krišjāņa Valdemāra ielas krustojumā.

"Vieglā automašīna saskrējās ar ātro palīdzību! Lai gan "ātro" mašīna apgāzās, izskatās, ka cietušo nav, bet vieglus sasitumus guvis ātrās palīdzības šoferis.

Uz notikuma vietu pēc divām minūtēm ieradās trīs neatliekamās palīdzības, pēc piecām minūtēm ieradās divas ugunsdzēsēju mašīnas, vēl pēc 15 minūtēm ieradās ceļu policija (droši vien, ka skatījās futbolu), bet pēc ceļu policijas uz notikuma vietu ieradās avārijas dienests!

Pusstundu pēc notikuma, kurā, šķiet, nav cietušo, vēl atbrauca arī reanimācija! Nekad vēl Rīgā pēc nevienas avārijas neesmu redzējis tik daudz operatīvā transporta mašīnu, izskatās kā liels teātris gaišā dienas laikā vai naudas atmazgāšana," raksta notikuma aculiecinieks.

Ja arī jūs esat redzējis vai piedzīvojis ko neparastu, aicinām savus aprakstus, foto vai video materiālus nosūtīt uz e-pastu redakcija@mango.lv - šeit jūs varat izteikties gadījumos, kuros valsts amatpersonas ir bezspēcīgas vai neieinteresētas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!