Foto: Privātais arhīvs

26 gadus vecais Raufs Jusufs (attēlā) no Berlīnes ir profesionāls dejotājs no breikdansa deju trupas Flying Steps, taču pasaules uzmanību piesaistījis ar ko citu – vīrietis prot burtiski sevi saiet mezglā.

Raufs ir dzimis Kurdistānā, kur viņa tēvs bija deju skolotājs, tāpēc puisis jau kopš mazotnes izpilda kurdu nacionāls dejas.

Taču, kad ģimene pārcēlās uz Vāciju, Raufs uz mūžu iemīlēja break-dance priekšnesumus, ar ko profesionālā līmenī nodarbojas nu jau pusi mūža.

Tā kā Raufs nodarbojas arī ar jogu un akrobātiku, neapšaubāmi, ka viņš ir izcili lokans, taču puisim ir tik īpašs talants uz neparastu pozu ieņemšanu, ka sociālajos tīklos viņš figurē kā "Gumijas kāzas" (RubberLegz).

Pateicoties tieši šīm akrobātiskajām figūrām un smieklīgajām ūsām, Raufs interneta vidē ir ļoti populārs personāžs, kura izdarībām seko daudzi tūkstoši cilvēku.

Savus pašportretus viņš dēvē par "freezes" un atklāj, ka dažās no viņa atveidotajām pozām nav iespējams izturēt ilgāk par dažām sekundēm. "Ar laiku tu iepazīsti savu ķermeni, tu faktiski ieaudz tajā," savu lokanību komentē dejotājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!