Foto: Vida Press
Skaistuma izpratne mēdz atšķirties, un, kas vienam šķiet daiļš, citam var pat likt drebināties nepatikā. Šādus krasi pretējus viedokļus noteikti izpelnās brazīlietis Vildsons Santoss, kuram pašam sevi labpatīk dēvēt par Tumšo vīrusu.

30 gadus vecais vīrietis pats apgalvo, ka 70% viņa ķermeņa klāj tetovējumi, bet Santoss nav apstājies tikai pie ķermeņa apzīmēšanas. Viņam gadu gaitā veiktas dažādas "izrotāšanas" procedūras – tetovēti acu āboli, iešķelta mēle, bet ausīs izstaipīti milzīgi caurumi.

Zem puiša ādas ievietoti vairāki implanti, un veiktas citas manipulācijas, un, lai gan viņa izskats ir patiešām biedējošs, pats Santonss norādījis, ka tas ir mainījis viņa dzīvi "uz labu" un palīdzējis gūt atpazīstamību.

"Vieni cilvēki apbrīno manu ķermeni, bet citi šausmās un mokās met man līkumus," apkārtējo reakciju aģentūrai "Wenn" raksturojis Vīruss. Viņa ģimene puisi uzskatot par traku, un sastapti arī cilvēki, kuri, ieraugot Vildsonu, metuši krustus.

Ķermeņa izskaistināšanu viņš sācis jau 16 gadu vecumā, un par viņa pirmo tetovējumu kļuvis mātes vārds, bet pie ekstrēmām pārvērtībām Santoss ķēries 25 gadu vecumā.

Tiesa, vismaz pagaidām jaunais vīrietis negrasās apstāties – viņam padomā ir vēl daudz lietu, kā uzlabot savu izskatu. Starp tām ir arī pilnīga mēles notetovēšana un implantu ievietošana ģenitāliju apvidū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!