Foto: DELFI

Nopietna vārdu kauja sociālajā portālā Twitter izcēlusies starp divām pašmāju slavenībām – Latvijas viceprincesi un skaistumkaralieni Sanitu Kubliņu un šova Okartes skatuve 2 bijušo dalībnieci, jauno dziedātāju Lingitu Linu Bopulu (abas attēlā).

Abu meiteņu strīds izcēlies no šķietama nieka - Sanita, skatoties izbalsošanu šovā Okartes skatuve 2, sociālajā portālā paudusi viedokli par Lieni Brikousku, kura sēdēja izbalsošanas krēslā, rakstot, ka "stūlbam ir jābūt, lai nesaprastu, ka Kanāls 2 grib Lieni noturēt šovā un pagaidām šķiet, ka visu darīs, lai tik cilvēki balsotu par viņu".

It kā nevainīgais ieraksts pareizrakstības dēļ pamatīgi nokaitinājis jauno dziedātāju Lingitu. "Stūlbam? Patiešām stūlbam? Man līdz šim likās, ka latviešu valodā ir vārds - stulbs. Ceru, ka drukas kļūda," Sanitai atbildējusi Lingita.

Sanita uz Lingitas piezīmi reaģējusi ar ironiju. "Ceri! Un neuzprasies uz sīkākiem komentāriem - būs atkal jāraud un pēc tam jāsūdzās, ka Tevi neviens nesaprot," viņa atbildējusi meitenei. Sanitas ironija Lingitā radīja īstu dumsu izvirdumu, un sestdienas vakarā meitene ar vairāku sociālo portālu starpniecību pauda sašutumu par viceprinceses kļūdaini uzrakstīto vārdu.

"Nolaidies no saviem augstumiem. Necentos nevienu personīgi aizskart, atšķirībā no daža laba. Lai veicas," Sanitai pretī cirta Lingita, drīz vien paziņojot, ka, ja gribēšot - raudāšot, un tā nav neviena cita darīšana.

Eksotiskās dziedātājas sašutums nerima vēl labu laiku - sociālajā portālā viņa turpināja publicēt ierakstus Sanitas kļūdas sakarā, spriežot, ka pati 12. klases eksāmenu latviešu valodā nokārtos labi un iesakot Sanitai mācīties no savām kļūdām, nevis mētāties ar personīgiem apvainojumiem.

"Būs cilvēki, kuri nekad neattīstīsies un gudrāki nepaliks, jo diemžēl nespēj izanalizēt savas kļūdas, māk tikai brēkt citiem pretī. Žēl," par Sanitu pārdomās dalījās Lingita, kamēr Sanita meitenītei vien ieteica kļūt pieaugušai.

Abas dāmas vēl kādu laiku Twitterī dalījās pārdomās par to, kur cilvēkam jāapgūst visas gudrības - Lingita pauda viedokli, ka "ir daži tādi, kuri no dzīves neko nemācās, tikai no grāmatām, bet tik un tā gudrāki nepaliek. Cilvēki ir aizmirsuši, cik svarīga ir dzīves skola", uz ko Sanita atsmēja ar tekstu: "Izrādās, ka mūsdienās mācās sociālos tīklos nevis pie grāmatām!"

Lingita nespēja rimties un vakara izskaņā paziņoja: "Es domāju, ka princese - tas ir paraugs visām jaunām meitenēm, bet tomēr nē. Esmu vīlusies".

Viņa noslēdza kašķi, publicējot pamatīgu ierakstu par šo tēmu savā dienasgrāmatā portālā draugiem.lv. Tajā meitene Sanitu ironiski dēvē par "mūsu valsts vienu no diženajām princesēm" un turpina labot Sanitas runas kļūdas Twitterī, smejoties, ka "5min pēc mana aizrādījuma, bet tik un tā gudrāka nepaliek".

Galu galā Lingita pat apstrīd Sanitas šovā iegūto titulu, jautājot: "Vai par princesi var saukt sievieti, kura pat nemāk uzrakstīt vārdu - stulbs - pareizi?", secinot, ka Sanita nudien neesot nekāds paraugs meitenēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!