Foto: Vida Press
Sociālie tīkli ir lieliska iespēja publiski padižoties ar savu grezno dzīvi, taču nevienam nav noslēpums – ne viss ir tā, kā tas izskatās bildēs. Nesen pagalam apkaunojošu misēkli piedzīvojis amerikāņu reperis Bow Wow (attēlā) – mūziķis pieķerts melos, un internets par viņu tagad smejas.

Aizvadītajā nedēļā melnādainais reperis savā "Instagram" foto blogā bija padalījies ar bildīti, kurā iemūžināta privātā lidmašīna. Foto aprakstā mūziķis bija norādījis, ka gatavojas doties uz Ņujorku. Savā privātajā lidmašīnā, protams.

Viss būtu ritējis gludi un repera greznās dzīves statuss nesašķobītos, ja vien tajā pašā dienā kāds vērīgs fans nebūtu mūziķi pamanījis visparastākajā komercreisā.

Aculiecinies nofotografējis reperi un ar bildi padalījies sociālajos tīklos, neaizmirstot patīksmināties, ka mūziķis "Instagramā" pirms brīža zīmējies ar privāto lidmašīnu, bet tagad sēž parastā lidmašīnā kopā ar parastajiem mirstīgajiem.

Asprāši naski metušies izsmiet melīgo reperi, turklāt vēl jo uzjautrinošāku visu šo jezgu darījis fakts, ka ļaudis noskaidrojuši, kur mūziķis ņēmis privāto lidmašīnu – viņš gluži vienkārši "Googlē" atradis glītu bildi un papildinājis to ar "Instagram" filtriņu.

Internets, protams, neko neaizmirst, un arī Bow Wow par savu kļūdu nācies maksāt dārgi – reperis pamudinājis ļaudis mesties jaunā stulbingā, kura ietvaros tie dalās ar bildēm, kurās sevi parāda labākā gaismā nekā ir patiesībā.

Bow Wow posted a pic of a private jet on IG then got caught on a commercial flight LMAOOO pic.twitter.com/25a2vulV9C— Trashvis (@Trashvis) May 9, 2017

working on a new masterpiece#BowwowChallenge pic.twitter.com/amhI1vCYoD— muminah alfonso (@muminuh) May 10, 2017

And the winner of the #BowWowChallenge goes to... 😂😂 pic.twitter.com/Jl3hbMa3B1— marissa allen. (@marissamouu) May 10, 2017

With my man 😘 #bowwowchallenge pic.twitter.com/NyaUQXJaot— Patrice Pannell (@patricepannell5) May 10, 2017

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!