Teju visa Latvija pašlaik saspringti seko līdzi Rīgas Amatniecības vidusskolas audzēkņa Riharda Medņa (attēlā pa labi) gaitām - viņš kļuva par zvaigzni pēc frāzes ”Huļi bļoda ir netīra?" izteikšanas. Pēc izslēgšanas no skolas kopmītnēm puisis jau meklē patvērumu citās kojās, kur istabiņu nāksies dalīt ar veseliem trīs, iespējams, bļodiņu mīļotājiem.

”Jā, Rihards grib pie mums dzīvot, viņš ir veicis rezervāciju un ievāksies 31. oktobrī," portālam DELFI Izklaide apstiprina Biznesa augstskolas Turība Jaunatnes tūrisma mītnes administrācija.

Šis jaunums liks atviegloti nopūsties neskaitāmiem tautiešiem, kuri gandrīz nedēļu saspringti seko līdzi Riharda likstām. Puisis, kurš 17. oktobra vakarā izteica leģendāro frāzi ”Huļi bļoda ir netīra?" diez vai varēja iedomāties, ka tas izsauks tādu rezonansi.

Videoklips, kurā iemūžināta Riharda cīņa par tīrību kojās, momentā kļuva par sensāciju, bet Rihards pēc tā publiskošanas tika izmests no kojām, jo skolas vadība sprieda, ka video ir apliecinājums tam, ka puisis pārkāpis studentu gadsimtiem rūpīgi godāto koju ”sauso" likumu un atļāvies kopmītnēs piedzerties.

Lai gan arī Turības kopmītnēs valda stingri iekšējās kārtības noteikumi, kas liedz alkohola lietošanu tajās, šīs dienesta viesnīcas administrācija nav aizspriedumaina un pat cer, ka ne tikai Rihardam Turībā izdosies sākt jaunu dzīvi, bet līdz ar pajumtes došanu Rihardam arī Jaunatnes tūrisma mītnes kā labas mājvietas popularitāte jauniešu acīs augs.

”Paskatīsimies, kā Rihards uzvedīsies pie mums, pasekosim viņa darbībām. Protams, nekādas dzeršanas netiks pieļautas," laipni skaidro Turības kopmītņu administratore.

Viņa atzīst, ka ažiotāža ap Riharda ierašanos būs iemesls arī Turības kopmītņu vadībai noskatīties ”bļodas video", lai saprastu, ap ko tad sacelts tik liels tracis.

Jaunajā mājvietā puisim būs jādala istabiņu ar veseliem trim biedriem, taču atliek cerēt, ka šie puiši būs tīrības mīļotāji un Rihardam vairs nebūs jābojā nervi, mēģinot rast atbildi uz eksistenciālo jautājumu "Huļi mana bļoda trīsreiz nedēļā ir netīra?".

Topošie istabas biedri gan vēl nezinot, ka jau pēc nedēļas pie viņiem ievāksies Latvijas interneta zvaigzne, taču citi kopmītņu iemītnieki gaida īstu apvērsumu.

DELFI Izklaidei atklāj kāds Turības students, Rihards jau manīts kopmītnēs - viņš sarīkojis nelielu iepazīšanās vakaru, lai sadraudzētos ar jaunajiem kaimiņiem. Jaunatnes tūrisma mītnes iedzīvotāji jau stājas rindā, lai nofotografētos kopā ar Rīgas koju zvaigzni un slēdz derības par to, kurš drosminieks spēs pirmais Rihardam uzdot vēsturisko jautājumu: "Huļi bļoda ir netīra?"

Tiesa, drīz vien pēc šī raksta publicēšanas Turības pārstāvji nāca klajā ar sekojošu paziņojumu: "Darām zināmu, ka publiskajā telpā izskanējusī informācija par vietas rezervāciju Jaunatnes tūrisma mītnē (JTM) RAV audzēknim Rihardam nav patiesa. Jaunietis bija rezervējis vietu JTM, taču vienlaikus uz brīvo vietu pieteicās kāds BA Turība students, kuram arī tika dota priekšroka!"

Video: Vakars, kurš atnesa reizē slavu un postu nu jau leģendārajam Rihardam. Redakcijas piebilde: nenormētās leksikas dēļ īpaši jutīgiem cilvēkiem video fragmentu skatīties nav ieteicams.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!