Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Topošajiem vecākiem bieži vien gribas skriet laikam pa priekšu un redzēt, kā izskatās viņu vēl nedzimušais bērniņš un ko viņš dara mammas vēderā. Kādam pārim no Anglijas magnētiskās rezonanses attēli sagādājuši lielu pārsteigumu – viņu dēls attēlos izskatījies pēc ārpuszemes būtnes.

26 gadus vecā Laura Tomasa un par viņu divus gadus vecākai Metjū Tanslijs no Anglijas pērn kļuva par vecākiem dēliņam Lūkasam.

Puisēns šobrīd ir 11 mēnešus vecs un ļoti veselīgs bērns. Tiesa, gaidību laikā ārstiem radušās aizdomas, ka mazulim ir nopietnas veselības problēmas, un pieņemts lēmums veikt magnētisko rezonansi, vēsta "Caters News Agency" aģentūra.

Kad tika veikta skenēšana, Laura bija 30 grūtniecības nedēļā. Magnētiskās rezonanses attēli māmiņai sagādāja divējādas emocijas. Dakteri beidzot apstiprināja, ka ar viņas mazuli viss ir kārtībā, kas, protams, bija liels atvieglojums, bet tajā pašā laikā Laura arī nespēja valdīt smieklus.

"Kad es raudzījos uz bildi, viss, ko es redzēju, bija milzu acis. Likās, ka viņā kaut kas ir iemājojis," pastāstījusi Laura.

Jauno māmiņu uzjautrinājis fakts, ka vēl nedzimušais bērniņš izskatās pēc maza citplanētieša, un arī Lūkasa tēvam, pirmo reizi apskatot attēlu, raisījušās asociācijas ar dusmīgu marsieti no Tima Bērtona kulta filmas "Marss uzbrūk!".

Šī gada sākumā Lūkasam veiktas pēdējās pārbaudes, kas apstiprinājušas, ka bažām par viņa veselību nav pamata, un puisēna vecāki nolēmuši publiskot amizanto attēlu, kurā zēns mammas vēderā izskatās pēc citplanētieša.

"Tagad, kad mēs zinām, ka viņš ir pilnībā vesels, mums vienkārši gribas sasmīdināt cilvēkus," piebildusi Laura.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!