Foto: Kadrs no video
Viena no šī brīža populārākajām kāzu tendencēm ir līdz katrai sīkākajai niansei iestudēta jaunā pāra pirmā deja. Mūsdienās ar valsi klasiskās mūzikas pavadījumā reti kuru izdosies pārsteigt, tāpēc jaunlaulātie īpaši piedomā pie tā, lai pirmais kopīgais dancis vīra un sievas godā vēl ilgi paliktu atmiņā ne tikai pašiem, bet arī svinību viesiem.

Interneta lietotāju un mediju ievērību izpelnījusies deja, ar kuru savās kāzās viesus pārsteiguši Lindsija Pergola un Ričijs Guarini no Ņūdžersijas. Jaunlaulātie, veidojot savu priekšnesumu, iedvesmojušies no populārās 1987. gada filmas "Netīrās dejas" ("Dirty Dancing").

Kā vēsta ārzemju mediji, pāris apprecējies Vecgada vakarā – 31. decembrī. Kāda radiniece vietnē "Facebook" publicējusi video, kurā iemūžināta Lindsija un Ričija deja, un divu nedēļu laikā sižets jau noskatīts vairāk nekā 15 miljonus reižu.

Jaunā pāra pirmā danča horeogrāfija mats matā atbildusi par kino klasiku kļuvušajai "Netīro deju" noslēguma ainai, un priekšnesuma kulminācijā izpildīts arī leģendārais pacēliens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!