Foto: Kadrs no video
Arvien vairāk pāru savās kāzās ar kaut ko grandiozu cenšas pārsteigt ne tikai svinību viesus, bet arī visu pasauli. Tā, piemēram, ASV jaunlaulātie viesībās sarīkojuši krāšņu šovu ar dziesmām un dejām.

Tīmeklī milzīgu popularitāti iemantojis video, kurā par sievu un vīru kļuvušie amerikāņi Roberts Lī un Terēze Čana kāzu svinībās nofilmējuši iespaidīgu video. Tajā piedalījušies arī visi 250 viesi, apvienojoties līdz katrai sīkākajai niansei iestudētā priekšnesumā.

Aptuveni septiņas minūtes garajā sižetā jaunlaulātie kopā ar viesiem atrādījuši savas dejošanas un lustēšanās prasmes improvizētā popielā. Sižets nofilmēts vienā piegājienā, un tajā dzirdami vairāki pasaulē populāri hiti - sākot ar romantiskām balādēm un beidzot ar jestriem meldiņiem.

Viesi, kurus pāris par vērienīgo priekšnesumu informējis tikai desmit minūtes pirms filmēšanas sākšanas, ālējušies Teilores Sviftas, Bruno Marsa un pat Nikijas Mināžas izdaudzinātā skaņdarba Anaconda pavadījumā.

Līgavainis grandiozā šova ierakstu vēlāk izlicis publiskai apskatei tīmekļa vietnē YouTube, un īsā laikā tas kļuvis par īstu interneta hitu, sasniedzot vairāk nekā 200 tūkstoš skatījumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!