Foto: Vida Press
Mūsdienās joprojām netrūkst pāru, kas mīlas priekiem taupās līdz kāzu naktij. Tiesa, pirmā reize ne vienmēr attaisno cerības, un visbeidzot daži drosminieki publiski padalījušies savā pieredzē.

Kāds vietnes "Reddit" lietotājs aizvadītās nedēļas izskaņā aicinājis sievietes un vīriešus, kas līdz kāzām saglabājuši nevainību, pastāstīt, kā viņiem veicies gultā, kad pēc laulības zvērestu došanas pienākusi pirmā kopīgā nakts ar jauno sievu vai vīru.

Dažu dienu laikā ieraksts kļuvis par virālo sensāciju un izpelnījies teju piecus tūkstošus komentāru, kuros aprakstītas visdažādākās pieredzes – gan pozitīvas rekomendācijas, gan drosmīgas atzīšanās, ka gaidīt seksu līdz kāzām ir viens no sliktākajiem lēmumiem dzīvē.

"Tas bija īss, sagādāja vilšanos un apkaunojumu, jo ilga pavisam mazu brīdi. Esmu priecīgs paziņot, ka praktizēšana uzlabo kvalitāti un šie treniņi ir patīkami," savu pirmo kāzu nakts seksiņu aprakstījis kāds komentētājs.

"Mēs ar sievu gaidījām līdz kāzām. Mūsu pirmā nakts bija katastrofa," atklāts bijis kāds cits drosminieks.

Savukārt kāda meitene atzinusi – viņa ar mīļoto pirms kāzām tik ļoti pieradusi iztikt bez seksa, ka arī laulībā visai reti bauda mīlas priekus. "Mēs pirms kāzām bijām nodraudzējušies trīs gadus un tik ļoti bijām pieraduši, ka mums nav seksa, ka joprojām bieži aizmirstam to darīt."

Savdabīga pieredze bijusi kādai līgavai, kura kāzu nakts seksa vietā baudījusi picas ēšanu. "Mēs abi ar vīru gaidījām līdz kāzām. Savukārt kāzu naktī precību izraisītā stresa un saviļņojuma dēļ manam vīram, tiklīdz bijām nokļuvuši viesnīcā, sākās drudzis. Tāpēc vienkārši pasūtījām picu un gājām gulēt. Nākamajā dienā ķērāmies vērsim pie ragiem, jeb, pareizāk sakot, vismaz mēģinājām to darīt."

"Es kāzu ballītē piedzēros un pamodināju sievu nakts vidū, lai pamīlētos. Nevarēju to dabūt iekšā un noturēt stāvus," skaudru pieredzi izklāstījis kāds puisis.

Tiesa, lai gan vairumā gadījumu pāru pieredze bijusi diezgan mulsinoša un ne pārāk veiksmīga, daži tomēr apgalvojuši, ka viss ritējis kā pa diedziņu.

"Arī mēs ar sievu nogaidījām līdz kāzām, un kopumā viss noritēja diezgan veiksmīgi. Mēs abi bijām nedaudz uztraukušies. Viņa teica, ka izjutusi nelielas sāpes, bet ar katru nākamo reizi, ko tonakt piedzīvojām, kļuva labāk," pieredzē dalījies kāds "Reddit" lietotājs.

Ar ļaužu dažādajām pieredzēm iespējams iepazīties šeit.

Women (or men) who have kept their virginity until marriage due to tradition (or religion), what was the first night like? [Serious] from AskReddit

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!