Foto: instagram.com/marijuanadon/
Pasaulē kārtējo reizi izskanējis Latvijas vārds, un šoreiz tas noticis sfērā, kurā līdz šim neviens vēl nav sevi tik plašā mērogā apliecinājis - par jauno interneta zvaigzni kļuvis latviešu izcelsmes marihuānas audzētājs Maikls Straumietis jeb Lielais Maiks (attēlā vidū), kā viņu dēvē draugi un mediji.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, Maiklam, kura mamma ir igauniete, bet tētis - latvietis, Kanādā pieder milzīgs marihuānas audzēšanas uzņēmums Advanced Nutrients. Viņa vadītais bizness ir viens no vadošajiem visā pasaulē šajā sfērā, turklāt viss notiek legāli - saskaņā ar likumiem.

Marihuānas audzēšana, protams, ir ienesīgs bizness, un Maikls ir ļoti turīgs vīrs - viņš ir multimiljonārs. Kā jau daudziem bagātniekiem, arī viņam patīk zīmēties, un pēdējā laikā Straumietis tīmeklī iemantojis milzīgu popularitāti.

Maikls vietnē Instagram izveidojis foto blogu Marijuana Don, kurā viņš regulāri publiskai apskatei izliek foto, kuros iemūžinātas viņa gaitas. Latviešu izcelsmes biznesmeņa ikdiena paiet, apmeklējot dažādas konferences un lidojot no vienas pilsētas uz otru, lai popularizētu savus produktus.

Straumieša veidotais blogs, kuram seko jau vairāk nekā 69 tūkstoš cilvēku, ir īsta zāles pīpētāju paradīze - biznesmenis regulāri publicē attēlus, kuros iemūžināta marihuāna visdažādākajos veidos, un nereti viņš padalās ar video, kuros smēķē kāsīti.

Maikla dzīves aicinājums, protams, ir marihuāna, bet viņam tīri labi pie sirds iet arī sievietes. Biznesmeni ceļojumos nereti pavada seksīgu un puspliku daiļavu svīta, kas kopā ar miljonāru ne tikai pīpē zāli, bet arī pozē ar marihuānu starp krūtīm, uz vēdera un citām ķermeņa daļām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!