Foto: Instagram.com/momtwinandme/
Milzīgu sociālo tīklu ievērību izpelnījies foto, kurā iemūžināta ģimeniska ainiņa – mamma ar meitām dvīnēm. Visas trīs sievietes izskatās tik līdzīgas, ka internets sācis burtiski vārīties par to, kura ir māte, bet kuras - meitas.

Amerikāņu studente Keilana Mahoumsa aizvadītajā nedēļā virtuālajā vidē padalījusies ar foto, kurā viņa redzama kopā ar savu dvīņu māsu un mammu. Visas trīs iemūžinātas piemīlīgā selfijā.

Bildīte negaidīti kļuvusi par interneta sensāciju - daudzi sajūsminājušies, ka attēlā redzamās sievietes izskatās identiski vienādas. Ļaudis sociālajos tīklos metušies analizēt, kura ir mamma, bet kura - meita.

Keilana bildi vispirms publicējusi savā Twitter mikroblogā, kur tā kļuvusi par hitu. Vēlāk viņa foto pārpublicējusi sociālajā tīklā Instagram, un arī šajā vietnē momentuzņēmums nav palicis bez ievērības.

Traci, kuru attēls raisījis tīmeklī, garām nav palaiduši arī mediji, un foto ar trīs skaistulēm atspoguļots pasaules lielākajos tabloīdos. Skaidrības labad amerikāniete vēlāk atklājusi, ka bildes kreisajā pusē redzama māmiņa, pa vidu sēž viņas dvīņu māsa, savukārt pati Keilana ir sieviete bildes labajā malā.

#momtwinandme ❤️

A photo posted by #momtwin&me 😊 (@momtwinandme) on Feb 3, 2016 at 2:18pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!