Foto: Kadrs no video

Virtuālajā vidē milzīgu interesi izpelnījies vietnē YouTube publicēts video, kurā iemūžināta krievu TV "seja" Larisa Sladkova (attēlā). Interneta lietotāji viņu pasludinājuši, par, iespējams, seksīgāko laika ziņu diktori pasaulē.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Larisa vada laika ziņas reģionālajā TV kanālā СТС – Челябинск. Daiļavai ir gari, blondi mati, slaids viduklis, lielas krūtis un pilnīgas lūpas. Šī iemesla dēļ viņa kļuvusi slavena visā Krievijā.

Sižets, kurā iemūžināts, kā Larisa vada laika ziņas, vietnē YouTube publicēts aizvadītajā nedēļā, un pa šo laiku tas noskatīts vairāk nekā 738 tūkstošus reižu, kas ir visai vērā ņemams cipars.

Larisai laika ziņas labpatīk vadīt visai provokatīvos, sievišķīgās ķermeņa formas izceļošos apģērbos, un tas cilvēkiem licis sadalīties divās nometnēs – daļa apjūsmojusi laika ziņu vadītājas daili, savukārt citi par viņu ņirgājušies.

Komentāru sadaļā pie video ne viens vien apgalvojis, ka Larisa esot pati seksīgākā laika ziņu TV "seja", kāda jebkad redzēta, taču nav iztrūcis arī tādu, kas blondo daiļavu pasludinājuši par vulgāru silikona lelli un kārtējo plastiskās ķirurģijas upuri.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!