Foto: Publicitātes foto

20. jūlijā Kings County Bar Ņujorkā noticis neparasts konkurss, kurā tika izraudzīts "īsākā Bruklinas peņa" titula īpašnieks.

Sīvā konkurencē uzvarēja 27 gadus vecais Niks Gilronans (attēlā), kurš pārspēja piecus citus pretendentus, kuri bija ieradušies uz šo konkursu.

Bez godpilnā titula viņš balvā saņēma arī 200 dolārus un palielināmo stiklu, un uzvarētāja lauri viņam tika pasniegti Eltona Džona dziesmas Tiny Dancer pavadībā.

Pasākums tika izreklamēts kā "konkurss pašpārliecinātiem cilvēkiem ar humora izjūtu", un tajā noraudzīties bija atnākuši aptuveni 100 cilvēki, lielākoties geji un dažādi dīvaiņi.

Uzvarētājs Niks, kura vīrietība ir trīs collas gara, strādā kompānijā UPS par pasta piegādātāju, un uzreiz pēc pasākuma viņš portālam Gothamist sniedza visai izsmeļošu interviju.

Vai tavi darbabiedri zina par tavu piedalīšanos konkursā? - Visi mani kolēģi zina, tikai boss nezina. Kolēģi bija ļoti atsaucīgi un palīdzēja ar priekšnesuma sagatavošanu. Speciāli neteikšu bosam, bet, ja tas nāks gaismā, nebūs jau lielākā nelaime.

Vai tev ir attiecības? - Nē, šobrīd es dzīvoju viens pats.

Vai konkursa laikā biji uztraucies? - It nemaz. Paralēli savam darbam piestrādāju arī par modeli un septiņus gadus esmu aktieris amatieru teātrī. Dažreiz kā modelis kails stāvu mākslas studentu priekšā, tā kā esmu jau pieradis.

Puse no dalībniekiem bija maskās, bet tu savu seju un vārdu neslēpi. Kāpēc tā? - Esmu ļoti pārliecināts vīrietis, man nav jāvalkā maska. Jau no paša sākuma sapratu, ka publikai patīku. Konkursu uztvēru kā jautru šovu, un laikam jau publika manu attieksmi uztvēra.

Bet kāpēc tu vispār piedalījies šajā konkursā? - Ja godīgi, man šķita, ka vairs nekad mūžā kaut kas tāds varētu arī nenotikt. Un izrādījās, ka tas ir velnišķīgi jautri. Vienkārši negribēju laist garām šādu iespēju.

Kā tev šķiet, vai maziem peņiem ir slikta reputācija? - Jā, bet tas, manuprāt, ir masu mediju nopelns. Viņi propagandē tādu vīriešu un sieviešu tēlus, kas nemaz neatgādina normālus cilvēkus.

Vīrieša locekļa garumam nav nekādas nozīmes viņa personībā vai attiecībās ar otru cilvēku. To pašu var teikt par sieviešu krūšu izmēru. Mēs visi esam dažādi, bet mediji mēģina izdarīt tā, lai visi cilvēki izskatītos vienādi skaisti.

Bet patiesībā vairums cilvēku tā nemaz neaizskatās. Līdz ar to daudzi ir satraukti par savu figūru, galīgi nomākti, bet tā tam nevajadzētu būt. Vēl sliktāk ir tad, ja cilvēki, kuriem galvā iesēdies šis viltus standarts, sāk nosodīt citus.

Kāda ir labākā un sliktākā pieredze saistībā ar tavu mazo loceklīti? - Nedomāju, ka mana peņa izmēra dēļ kas slikts ir noticis. Laikam smieklīgākais ir tas, ka tad, kad esmu ar kādu sievieti, viņa izskatās ļoti pārsteigta, ka mans penis kļūst divreiz lielāks. Tad viņas dikti brīnās.

Tu izklausies ļoti pozitīvi noskaņots šajā jautājumā. - Jā, tāds arī ir mans mērķis. Man ir ļoti pozitīva attieksme pret savu ķermeni, un mani nomāc tas, ka citiem tas sagādā problēmas.

Kā gāja ar meitenēm konkursa laikā? - Jā, dažas man pienāca klāt. Daudzas gribēja ar mani nofotografēties. Viena pat uzkāpa uz skatuves, lai mani nobučotu. Ir tik labi būt uzvarētājam!

Ko darīsi ar iegūtajiem 200 dolāriem? - Tā ir laba balva par uzvaru. Šonedēļ nomaksāju visus rēķinus, tā kā domāju, ka šo naudu iztērēšu kaut kam foršam. Varbūt, ka aiziešu uz randiņu ar meiteni, ar kuru tikko iepazinos. Tāpēc atkārtoju - ir labi būt uzvarētājam!

Kādu padomu tu sniegtu cilvēkiem ar mazu locekli? - Mans padoms man līdzīgiem cilvēkiem ir neuztraukties par lietām, kuras jūs nevarat ietekmēt. Tā būs tikai lieka laika šķērdēšana. Vienmēr raugieties nākotnē un visu dariet, cik vien labi iespējams!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!