Foto: Kadrs no video

Tīmeklī jau ilgāku laiku milzīgu popularitāti bauda kazas, kas savu jokaino izdarību un ērmīgās bļaustīšanās dēļ kļuvušas par visai saldu kumosiņu interneta jokdariem un dažādu parodiju videoklipu veidotājiem, un tagad dzīvnieciņi pat sasaistīti ar populāro seriālu Troņu spēle (Game of Thrones).

Vietnē Youtube šonedēļ publicēts video ar nosaukumu Game of Goats jeb Kazu spēle, un pāris dienu laikā sižets kļuvis par īstu interneta sensāciju - klipiņš jau apskatīts vairāk nekā miljons reižu.

Šim joku video par pamatu ņemts seriāla Troņu spēles ievads, kurā pacilājošas mūzikas pavadījumā skatītāji tiek iepazīstināti ar zemēm un karalistēm, kurās norisinās stāsta darbība.

Jokdaru pārveidotajā seriāla ievadā, kurš nosaukts par Kazu spēli, galvenā loma atvēlēta kazām, un ierastā seriāla sākuma mūzika papildināta ar šo dzīvnieku dīvainajiem izsaucieniem, kas ne reizi vien izmantoti arī dažādu slavenu mūziķu kompozīciju parodēšanai.

Jau vēstīts, ka "āžošanas" bums internetu pāršalca aizvadītajā gadā, kad vairākas pasaulē pazīstamas melodijas un popdziesmas tik izķēmotas ar kazu izsaucieniem, un savulaik līdzīga parodija tapa arī pašmāju mūziķa Andra Kiviča radītajai kopozīcijai.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!