Foto: Kadrs no video
Viena no interneta burvībām ir tā, ka slavenam iespējams kļūt gandrīz jebkuram – atliek vien izdarīt kaut ko ērmīgu vai muļķīgu. To vērā ņēmis arī kanādiešu alkoholiķis Marks (attēlā). Neilgā laikā viņš iemantojis visnotaļ lielu popularitāti ar asprātīgiem video, kuros atspoguļotas dzērāja ikdienas gaitas.

Malicious Mark jeb Ļaunprātīgais Marks septembrī vietnē YouTube izveidojis video blogu. Tajā Kanādā dzīvojošais vīrietis, kurš pats sevi dēvē par nelabojamu dzērāju, publicējis desmitiem sižetu, kuros viņš dažādos veidos centies uzjautrināt, pārsteigt un šokēt sabiedrību.

Viena no Marka iecienītākajām tēmām, kura tiek atspoguļota viņa veidotajos video, protams, ir alkohols. Tā, piemēram, uz grādīgo dziru kārais puisis vienā no saviem sižetiem pamācījis, kā pareizi publiskā vietā dzert vodku tā, lai to nepamana likumsargi.

Kādā citā sižetā rūdītais alkoholiķis iemūžinājis, kā viņš vienā piegājienā iztukšojis pilnu šņabja pudeli. Tāpat Marks izveidojis veselu video sēriju, kurā viņš veicis dažādas fiziskās aktivitātes un paralēli veldzējis slāpes ar degvīnu.


Savukārt viena no Ļaunprātīgā Marka pēdējā laika iecienītākajām tēmām ir trakumsērga. Kā savā video blogā atklājis kanādiešu dzērājs, nesen viņu sakodis slims suns, kurš viņam pielipinājis šo baiso kaiti.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!