Foto: Fishki.net
Vairums ļaužu sociālajos tīklos sevi cenšas parādīt no labākās un inteliģentākās puses, taču neskaitāmas reizes pierādījies, ka krievi, iespējams, ir patiesākie un drosmīgākie, jo nekautrējas demonstrēt savu īsto seju. Pat, ja tā klāta brūcēm un acis aizpampušas no pārlieku lielas uzdzīves.

Populārais izdevums "Fishki.net" pasaules novērtējumam sniedzis jaunu Krievijas sociālo tīklu pērļu apkopojumu. Tajā iekļautās bildītes atlasītas no tādiem draudzēšanās un socializēšanās portāliem kā "Odnoklassniki.ru", "Vkontakte.ru" un citiem.

Kadri rūpīgi vākti un atlasīti vairāku gadu garumā, un tajos izpaužas Krievijas sociālo tīklu lietotāju daudzpusīgo personību neskaitāmās šķautnes. Daži interneta komentētāji pat jūsmojuši, ka apkopojumā iekļautās bildītes ir krāšņas un raibas kā spāņu mākslinieka Pablo Pikaso gleznas.

Tā, piemēram, ne katram pietiek drosmes sevi publiski atrādīt, nokārtojot uz poda dabiskās vajadzības. Savukārt kāda kolorīta dāma, iespējams, iedvesmojoties no Sandro Botičelli slavenā mākslas darba "Venēras dzimšana", pozējusi gluži kā dieviete... Vannā, kas piepildīta ar roltoniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!