Foto: Instagram.com/e_papunaishvili/
Lai iekarotu itāļu skaistules sirdi, Krievijas TV šovu zvaigzne Jevgēņijs Papunaišvili bildinājumu padarīja par atrakciju veselam stadionam, kuri bija atnākuši just līdzi Maskavas futbola kluba "CSKA" spēlei.

Jevgēņijs Papunaišvili ir Krievijā populārs horeogrāfs un TV seja. Slavu viņš guva, pateicoties TV šovam "Dejo ar zvaigzni", kur viņa partneru lokā pabijušas tādas Krievijas šovbiznesa zvaigznes kā dziedātāja Nataša Koroļova un realitāte šova "Dom-2" dalībniece Aļona Vodonajeva.

Jevgēņija sirds jau kādu gadu ir aizņemta, jo dejotājs iemīlējies Salimā – stilistē no Itālijas. Puisis jau iepazīstinājis izredzēto ar saviem vecākiem, un viņi esot bijuši sajūsmā par dēla izvēli.

Bildinājumu Papunaišvili nolēmi sarīkot visai grandiozu – viņš lūdz palīdzību savam iemīļotajam futbola klubam Maskavas "CSKA", lai varētu spēles starplaikā mesties uz ceļa tūkstošiem skatītāju acu priekšā.

"Šodien manā un Salimas dzīvē ir īpaša diena! Paldies jums par siltajiem apsveikumiem. Un paldies "CSKA" par iespēju īstenot savu sapni. Viņa teica "jā"! Sen tā nebiju satraucies. Esmu laimīgs," tā savas emocijas dejotājs aprakstījis savā "Instagram" fotoblogā.

Сказала ДА! Давно так не волновался)) Я счастлив!❤️💍

A post shared by Евгений Папунаишвили (@e_papunaishvili) on May 12, 2017 at 12:24pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!