Foto: instagram.com/dzeinaeina/
Sociālie tīkli daudziem ļāvuši kļūt atpazīstamiem un zināmās aprindās baudīt lielu cieņu. Viena no populārākajā dāmām Latvijas interneta vidē ir meitene, kura sevi dēvē par Džeinu Einu (attēlā). Pievilcīgā dāma iekarojusi daudzu ļaužu sirdis, publiski izrādot savu skaisto dzīvi.

Džeina vietnē Instagram pirms diviem gadiem izveidojusi unikālu foto blogu, kurā priecē ļaudis ar seksīgiem selfijiem, krāšņām ceļojumu bildītēm un arī īpaši pikantiem sava ķermeņa momentuzņēmumiem. Tāpat daiļavai patīk publiski izrādīt savu grezno dzīvesveidu, dārgās zīmolu drānas un citas luksusa lietas.

Foto blogam jau ir vairāk nekā divtūkstoš sekotāju, un interesentu pulciņš turpina palielināties. Džeinas Einas fanu vidū ir arī vairāki sabiedrībā zināmi ļaudis - žurnālists Ansis Pūpols, futbolists Māris Verpakovskis, raidījuma Sporta studija vadītājs Armands Tripāns un daudzi citi.

Katra bildīte, ko savā foto blogā publicē simpātiskā tumšmate, saņem simtiem sarkano sirsniņu jeb "patīk", un komentāru sadaļā gandrīz vienmēr atrodas kāds entuziasts, kurš sajūsminājies par Džeinas daiļo sejiņu, smalko dzīvi un seksīgo figūru.

Īpaši lielu ievērību izpelnījušās skaistās meitenes brangās krūtis, kuras viņa neliedz apskatīt arī saviem sekotājiem. Daiļava vairākkārt atrādījusi bildes, kurās viņa redzama bikini. Tāpat viņa padalījusies ar attēliem, kuros viņas labumi iemūžināti tuvplānā.

Pati Džeina foto bloga pieteikumā sevi nodēvējusi par francūzieti un krievieti, kura dzīvo Latvijā. Tāpat viņa pavēstījusi, ka, tā vietā, lai vienkārši atrastu turīgu vīru, viņa dara visu iespējamo, lai kļūtu par bagātu sievu.

Tiesa, Džeinas aktivitātes nāciju ne tikai sajūsminājušas, bet arī uztraukušas. Tā, piemēram, sieviešu žurnāla Cosmopolitan interneta forumā skaistajai tumšmatei pat veltīta vesela diskusija, kurā latvju daiļavas gānījušās un spriedelējušas par Einas dižmanīgo dzīvesveidu.

Savukārt kāda īpaši ieinteresēta sieviete tik ilgi urķējusies interneta dzīlēs, līdz noskaidrojusi, ka Džeinas Einas īstais vārds esot Jekaterina Zujeva. Turklāt savā Instagram foto blogā viņa mēdzot publicēt bildītes, kas nozagtas no citu daiļavu sociālo tīklu profiliem. Džeinas foto blogu iespējams apskatīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!