Neticamus kadrus izdevies uzņemt kādai sievietei no Aidaho štata pilsētas Heidenas – viņa nofilmējusi, kā zibens šautra iesper viņas mātei, kas tobrīd atradās vien dažu metru attālumā.

Stefānija Reja tobrīd ar savu kameru centās nofilmēt zibens šautru, bet meita vārdā CC gulēja blakus zālē un filmēja savu māti. Tomēr tā vietā, lai pati uzņemtu kadrus ar zibeni, Stefānija saņēma spēcīgu zibens triecienu.

"Nezinu kāpēc, bet man šķita, ka tūlīt notiks kaut kas neparasts, tāpēc arī sāku filmēt. Bet, kad tas pēkšņi notika, es vispār vairs neko nesapratu - redzēju tikai, kā viss apkārt iemirdzas,  bet skaņa bija kā no ieroča. Mēs veselu minūti bijām kurlas," vēlāk medijiem stāstīja video autore.

Savukārt Stefānija vairākas stundas sajutusi spēcīgas sāpes, un viņa atzīst, ka ir ļoti priecīga, ka izdzīvojusi šajā incidentā, lai par to varētu pastāstīt citiem.

"Tas, bļin, bija kaut kas traks. Es iekliedzos, un telefons izkrita man no rokām. Tad pēkšņi sāku skriet kā traka. Tagad mēs par to varam pajokot, bet patiesībā tas bija ārprātīgi baisi," medijiem stāstījusi cietusī sieviete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!