Foto: Vida Press
Pasauli pāršalkusi ļoti traģiska vēsts – tiek ziņots, ka kāds 17 gadus vecs krievu pusaudzis ņēmis nelabu galu, cenšoties uztaisīt krāšņu selfiju. Viņš nokritis no augstceltnes un vēlāk no gūtajiem ievainojumiem nomiris.

Izdevums The Mirror, atsaucoties uz Krievijas presi, ziņo, ka Vologdā kāds puisis vārdā Andrejs (attēlā) riskējis ar savu dzīvību, lai tiktu pie ļoti ekstrēmas pašbildītes. Viņš vēlējies sevi iemūžināt kritienā no liela augstuma.

Kā vēsta izdevums, puisis pie kādas vietējās augstceltnes jumta piestiprinājis virvi, kuru apsējis sev ap vidukli. Pusaudzis, bruņojies ar viedtālruni, pārkāries pāri jumta korei un sācis pats sevi fotografēt.

Andrejs cerējis, ka virve viņu pasargās no drošas nāves, taču nelaimīgā kārtā striķis atraisījies, un pusaudzis nolidojis no jumta pa īstam. Tiek ziņots, ka viņš kritis no deviņstāvu mājas.

Notikuma vietā ieradušies mediķi, kuri pārgalvīgo jaunieti nogādājuši slimnīcā, taču divas stundas vēlāk no gūtajiem ievainojumiem Andrejs miris.

Krievu mediji pagaidām nav atklājuši puiša pilno vārdu, taču tie padalījušies ar foto no Andreja sociālajiem tīkliem. Bildītes apliecina, ka pusaudzis bijis gluži vai apsēsts ar ekstrēmu selfiju uzņemšanu, un to dēļ viņš ne vienu reizi vien riskējis ar savu dzīvību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!