Foto: Vida Press
Šonedēļ tapa zināms, ka Kanādas parlamenta vēlēšanās uzvarējuši liberāļi, kuru līderis ir 43 gadus vecais Džastins Trudo (attēlā starp meitenēm). Viņš kļūs par jauno valsts premjerministru, un ārvalstu mediji nebeidz vien jūsmot, cik glīts un seksīgs būs Kanādas valdības vadītājs.

Līdz šim par pasaules pievilcīgākajiem un iekārojamākajiem politiķiem tika uzskatīti Kenediju dinastijas pārstāvji. Kā vēsta izdevums The Mirror, Džastins, kurš ir Kanādas ekspremjera Pjēra Trudo dēls, dailē pārspējot pat bijušo ASV prezidentu Džonu Ficdžeraldu Kenediju.

Trudo dažādos ārvalstu medijos pasludināts par šī brīža pašu seksīgāko politiķi pasaulē, un par viņa galvenajiem trumpjiem nodēvēti brūnie mati, valdzinošās acis un ideāli veidotās uzacis. Tāpat ievērību izpelnījies nākamā Kanādas premjerministra atlētiskais ķermenis, kurš esot lieliskā fiziskajā formā.

The Mirror ziņo, ka Trudo pagātnē vairākkārt atkailinājis savu ķermeņa augšdaļu, publiski nodemonstrējot ne tikai trenētos muskuļus, bet arī tetovējumu, kurš rotā politiķa plecu. Tāpat medijus sajūsminājis fakts, ka Kanādas premjerministrs savulaik kādā labdarības pasākumā atļāvies nodejot striptīzu.


It kā ar mediju sajūsmu nebūtu gana, Trudo neizmērojamā daile un seksapīls atbalsojies arī sociālajos tīklos. Ļaudis pārpludinājuši tīmekli ar nākamā Kanādas premjerministra bildītēm, kurās viņš redzams ar kailu torsu, un daudzas dāmas pat nav kautrējušās publiski atzīties, ka balsojušas par liberāļiem tikai un vienīgi seksīgā Džastina dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!