Foto: Instagram.com/sharishanya/
Daudzu nūģu sapņu sievietei sevī jāiemieso trīs lietas – jābūt seksīgai un skaistai, jāprot gatavot ēst un jāspēlē video un datorspēles. Belgorodā dzīvo meitene, kura ir šo vēlmju piepildījums. Krievu daiļava Karīna Sičeva (attēlā) tiek dēvēta par valsts daiļāko "geimeri".

Karīna virtuālajā vidē pazīstama ar segvārdu Sharishaxd. Viņas milzīgā popularitāti aizsākusies spēļu video straumēšanas vietnē Twitch, kur tiešsaistē iespējams skatīties, kā citi spēlē datorspēles.

Viņas Twitch kanālam ir vairāk nekā 120 tūkstoši abonētāju, un ļaudis seksīgās "geimeres" dēļ burtiski jūk prātā. Turklāt Karīna nav nekāda klusā pelīte – kad daiļava spēlē datorspēles, viņa lamājas kā rūdīts jūrnieks un spiedz kā negants bērnelis.

Smukā sejiņa, puiciskais hobijs un bravūrīgā uzvedība daudziem šķiet neizmērojami seksīga un valdzinoša kombinācija. Ne velti Karīnas slava izpelnījusies arī ārpus dzimtās zemes robežām, un par viņu raksta ne tikai Krievijas, bet arī citu valstu mediji.

Jāatzīmē, ka daiļās krievu "geimeres" slava turpina izplatīties, un katru dienu viņas fanu armiju papildina jauni kareivji. Tā, piemēram, Karīnas Instagram blogam šobrīd ir 53,3 tūkstoši sekotāju, savukārt sociālajā tīklā VKontakte par viņu jūsmo vairāk nekā 150 tūkstoši interesentu.

Brīdinām, ka sižetā dzirdama nenormēta leksika.


Скоро стрим

A photo posted by @sharishanya on Jan 26, 2016 at 7:14am PST


A photo posted by @sharishanya on Jan 29, 2016 at 3:05pm PST


Запускаю стрим

A photo posted by @sharishanya on Feb 3, 2016 at 10:59am PST


A photo posted by @sharishanya on Jan 25, 2016 at 8:45pm PST


Стрим прям щя

A photo posted by @sharishanya on Jan 16, 2016 at 8:05am PST


A photo posted by @sharishanya on Jan 20, 2016 at 7:06am PST


Всем споки ноки💋❤️🐽

A photo posted by @sharishanya on Jan 18, 2016 at 1:12pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!