Foto: Vida Press
Policijas iecirknī uzņemtajos foto reti kurš izskatās kā no žurnāla vāka, un daži likumpārkāpēji ir tik ērmīgi, ka, pašiem negribot, viņi kļūst par interneta sensāciju. Tā noticis arī ar amerikānieti Brendiju Lermu (attēlā), kura bijusi acīmredzami izbrīnīta par to, ka tikusi apcietināta.

Izdevums "The Sun" steidz vēstīt, ka Floridas štata Bointonbīčas policisti 31 gadu veco Lermu šomēnes pieķēruši, vadot automašīnu manāmā reibumā. Kopā ar viņu mašīnā atradies arī trīs gadus vecais dēliņš, kurš stāvējis kājās uz aizmugurējā sēdekļa.

Sievietes braukšanas maniere bijusi ļoti agresīva, un viņa izraisījusi vairākas avārijas situācijas. Kad policisti apstādinājuši Lermu, radušās aizdomas, ka viņa lietojusi alkoholu vai kādas apreibinošas vielas. No viņas mutes nākusi alkohola dvinga, savukārt runa bijusi neskaidra.

Policijas pārstāvji paziņojumā medijiem vēstījuši, ka Lerma nav spējusi paiet un nostāvēt un viņa divas reizes paklupusi.

Kad sieviete aizvesta uz iecirkni, viņa atzinusies, ka izdzērusi divus šotiņus, kā arī lietojusi spēcīgus medikamentus. Lermas uzvedība raksturota kā vulgāra, izaicinoša un kaujinieciska.

Tiesa, kā liecina policijas iecirknī tapušais foto, pati Lerma bijusi manāmi izbrīnīta par to, ka viņai nav izdevies izsprukt cauri sveikā, un ērmotais kadrs, kurā sieviete izbolījusi acis, zibenīgi iemantojis lielu popularitāti.

Vida Press

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!