Foto: Kadrs no video
Pēdējā laikā arvien populārāka globālajā tīmeklī kļūst videoblogu veidošana, un arī vairāki latvieši virtuālajā vidē cenšas paspīdēt. Viena no atpazīstamākajām pašmāju videoblogu veidotājām ir Sindija Lozgačova jeb SindijaLo (attēlā).

16 gadus vecā Sindija šogad absolvēja devīto klasi, taču tas nav meitenītes vienīgais sasniegums - kopš 2013. gada viņa ir reģistrējusies vietnē YouTube, un, pateicoties tam, skolniece savu vienaudžu vidū kļuvusi par īstu zvaigzni.

Sešpadsmitgadniece savā kanālā regulāri publicē dažādus video, kuros nodarbojas ar muļķībām, stāsta par saviem jaunākajiem pirkumiem, piedzīvojumiem un citiem ļoti svarīgiem dzīves notikumiem.

Sindijai izdevies iemantot milzīgu popularitāti, un viņa ir, iespējams, viena no slavenākajām pusaudzēm Latvijā. Meitenes Youtube kanālu abonējuši vairāk nekā 24 tūkstoši cilvēku, un visi publicētie video kopā noskatīti vairāk nekā 1,2 miljonus reižu.

Katrs video, ko meitene izliek publiskai apskatei, tiek sagaidīts ar milzīgu sajūsmu. Tā, piemēram, sižetiņš, kurā Sindija atrāda mantiņas, kas viņai uzdāvinātas dzimšanas dienā, aplūkots vairāk nekā 80 tūkstošus reižu.

Savukārt vairāk nekā 56 tūkstošus pašmāju pusaudžu ļoti ieinteresējis video, kurā Sindija izrāda savu māju. Arī sižets, kurā meitene demonstrē savas desmit iecienītākās lietas rozā krāsā, viņas faniem licis datora ekrānā vērties pavērtām mutēm.


Jūnija sākumā Sindija Rīgā sarīkoja īpašu tikšanos ar saviem atbalstītājiem, un Mežaparkā, kas bija izraudzīts par norises vietu, sapulcējās prāvs fanu pulciņš, kas lielākoties sastāvēja no mazām meitenītēm.

Sindija saviem atbalstītājiem sniedza unikālu iespēju uzdot viņai dažādus jautājumus un nofilmēties kopīgā video, bet vispārēju pūļa sajūsmu izsauca meitenes paziņojums, ka drīzumā, iespējams, tiks pārdoti īpaši fanu krekli un uzlīmes ar blogeres iniciāļiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!