Foto: instagram.com/womenirl/

Tīmekļa vietnē Instagram tapis, iespējams, pats nesamākslotākais un patiesākais foto blogs. Tajā tiek atspoguļota māmiņu nogurdinošā, pārsteigumu pilnā un nereti arī skumjā ikdiena - ar visām likstām, bērnu nedarbiem un bez jebkādiem izskaistinājumiem.

Sieviešu izdevuma Real Simple paspārnē tapis Instagram blogs Women In Real Life. Tajā tiek publicētas parastu sieviešu veidotas bildītes, kurās iemūžinātas dažādas sadzīviskas un ikdienišķas ainiņas.

Tās, kuras bijušas gana drosmīgas, lai atspoguļotu savu patieso dzīvi, momentuzņēmumus papildinājušas ar mirkļbirku #womenirl. Izteiksmīgākās bildītes iekļautas iepriekš minētajā blogā, un krāšņu foto tajā netrūkst. Turklāt lielākā daļa mājsaimnieču attēlus papildinājušas ar asprātīgiem aprakstiem.

Kā liecina blogā publicētie attēli, ne mazums likstu lielākajai daļai sieviešu rada bērniņi, kuri, kā zināms, spēj būt ne tikai piemīlīgi, bet arī ļoti nešpetni. Saķēpātas mēbeles, nošmulēts paklājs, aizdambēts klozetpods - tās ir tikai dažas problēmas, ar kurām māmiņām nākas saskarties katru dienu.

"How bathtime occasionally gets done." —@mamatoga #WomenIRL

A photo posted by Women in Real Life (@womenirl) on Sep 18, 2015 at 4:35pm PDT

"When you leave your toddler alone for two minutes to answer the phone." —@betsyjen #WomenIRL

A photo posted by Women in Real Life (@womenirl) on Sep 13, 2015 at 10:17am PDT

It seems like everyone needs a glass of wine tonight. #TGIF #WomenIRL (via @lorileibo, editor of RS.com)

A photo posted by Women in Real Life (@womenirl) on Sep 11, 2015 at 2:12pm PDT

Ja ar bērnu radītajām galvassāpēm vēl nebūtu gana, sievietēm nākas cīnīties arī ar netīrās veļas kalniem, nemazgāto trauku kaudzēm un citiem mājsaimnieču pienākumiem. Kad bērni nolikti gulēt un beidzot iestājies klusums, lielākā daļa dāmu savus pārdzīvojumus noskalo ar glāzi vīna.

"Cake in a mug gone wrong? Luckily, there's always a Plan B!" —@mrs_mad_lena #womenirl

A photo posted by Women in Real Life (@womenirl) on Nov 14, 2015 at 2:23pm PST

""Mom, did you need this?"" —@mrs_clawson #womenirl

A photo posted by Women in Real Life (@womenirl) on Jul 31, 2015 at 2:42pm PDT

Instagram blogs izpelnījies milzīgu interesi, un tam jau ir vairāk nekā 110 tūkstoši sekotāju. Tāpat jāatzīmē fakts, ka sievietes ir īpaši naskas uz nesamāksloto bildīšu publicēšanu - Women In Real Life apkopoti jau gandrīz 1500 attēli. Ar blogu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!