Foto: Kadrs no video
Šonedēļ sabiedrības uzmanības degpunktā ir Dziesmu un deju svētki, kas vienkopus pulcē tūkstošiem dziedātāju un dejotāju, no kuriem dažus īpašā svētku atmosfēra ir mudinājusi uz īpaši romantisku rīcību.

Kā liecina Dziesmu un deju svētku oficiālajā YouTube profilā ievietotais video, trešdien, 3. jūlijā, kāda  mēģinājuma laikā viens no dejotājiem bildinājis savu mīļoto meiteni.

Galvenais stāsta varonis ir dejotājs Juris, kurš svētku laikā spontāni bija pieņēmis lēmumu izteikt bildinājumu savai draudzenei - Tērvetes novada Tautas deju ansambļa Avots dalībniecei Maritai (abi kopā attēlā).

Bildinājums tika izteikts visnotaļ oriģinālā veidā - kopā ar kolēģiem Juris bija sagatavojis uzrakstu "Marita, precamies?", un savu bildinājumu puisis izteica, kad meitenei tikko bija beidzies mēģinājums stadionā.

Lai gan Maritai šis bildinājums bija pārsteigums, viņa drosmīgajam un izdomas bagātajam puisim, kurš iepriekšējā vakarā pirms bildinājuma pat bija sarūpējis gredzenu, ir teikusi jāvārdu, bet bildinājuma aicinājums tagad rotā Purvciema vidusskolas logus, jo tur laimīgais pāris apmeties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!