Foto: Kadrs no video
Pārgalvīgu triku nesen paveicis 21 gadu vecais austriešu velotriāla braucējs Fabio Vibmers. Viņš minis pedāļus uz 200 metru augstā Kolnbreina dambja un savu veikumu iemūžinājis reibinošā video.

Kolnbreina dambis Austrijā ir viens no augstākajiem visā Eiropā. Savukārt pārgalvīgais velotriālists pārbaudījis savas spējas un līdzsvara izjūtu, minoties pa tā drošības margām.

Triks iemūžināts video, kas pāris dienās ekstrēmo izjūtu cienītāju vidū iemantojis lielu popularitāti un vietnē "YouTube" noskatīts simtiem tūkstošus reižu.

Kā pēc trika veikšanas stāstījis Vibmers, viņš aptuveni septiņas reizes mēģinājis iecerēto attālumu pa margām nobraukt vienā piegājienā. Savukārt viņa dzīvība burtiskā nozīmē karājusies mata galā – vienīgais drošības pasākums bijusi ap velotriālista vidukli apsietā virve, kuru turējis viens cilvēks.

"Esmu priecīgs, ka viņa palīdzība nebija nepieciešama, jo es nemaz negribu zināt, kā viss būtu beidzies, ja kaut kas būtu nogājis greizi," vēlāk sacījis pārgalvīgais puisis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!